donderdag 30 januari 2014

I think you're lovely


Behalve een heel geslaagd kinderfeestje, had ik afgelopen weekend ook een teambijeenkomst. Het was erg gezellig om iedereen weer eens te zien, te spreken en ook nieuwe teamleden te ontmoeten. We hebben weer veel tips, ideeën en ervaringen met elkaar uitgewisseld en zijn ook nog lekker creatief bezig geweest. De dag is tenslotte niet compleet als er niet gestempeld is :). Bij deze ontmoetingen is het ook een traditie om 'swaps' uit te wisselen. Iedereen maakt een aantal kaarten of projecten en ruilt ze met anderen. Op die manier doe je leuke ideeën en inspiratie op. De swap die ik maakte zie je hieronder:



Ik heb een cadeaukaarthouder (je kunt er ook geld of andere dingen in doen) gemaakt met behulp van de Envelop Punch Board. De basis is Coastal Cabana. De stempel komt uit de set You're Lovely.  Deze set kun je t/m 31 maart 2014 gratis kiezen bij besteding van € 60 bij StampinClubNederland. Er zit ook een leuk randje in de set, die ik aan de binnenzijde heb gebruikt. De onderzijde van de cadeaukaarthouder wordt bij elkaar gehouden met een stuk design papier uit de collectie Retro Fresh. Deze serie kun je vinden in de lentecatalogus.



Lijkt het je leuk om dit project ook te maken? Meld je dan aan voor de workshop 'Envelop Punch Board' op vrijdag 21 februari a.s. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.

Tenslotte nog een aantal foto's van de dag. 


Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Je bent van harte welkom! Tijdens Sale-a-Bration is het nog leuker om je aan te melden. Want dan kies je producten uit t.w.v. € 195 en betaalt maar € 129. Als dat geen goede deal is...Neem contact met mij op en ik vertel je er alles over. Of kijk even {HIER} Niet geschoten is altijd mis!


Fijne dag vandaag!

Yvonne

######################


Sale-a-Bration 
Van 28 januari t/m 31 maart is het weer Sale-a-Bration bij StampinClubNederland. 
Gratis producten bij besteding van elke  €60!
In deze periode teven korting op de verzendkosten bij besteding vanaf € 60: U betaalt maximaal  € 2,75 i.p.v. € 5,50

21 februari 2014 - Envelop Punch Board (nog 3 plekken)

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. 
Vraag naar de voorwaarden.


Geen opmerkingen: