zondag 2 augustus 2015

Birthday Blossoms - Veel liefs!




Dit schattige kaartje is 10cm x 10cm en bevat een leuke verrassing als je 'm openvouwt.
Ik gebruikte hiervoor verschillende nieuwe stempel sets uit de jaarcatalogus. 



Met de set Birthday Blossoms heb ik de bloem en blaadjes op de voorkant gemaakt. De bloem kun je ponsen met de bijpassende Pansy Punch (die ook matched met de bloemen uit de set Flowershop). De takjes heb ik zelf geknipt. Aan de binnenkant heb ik met de kleine bloemetjes uit dezelfde set het karton bestempeld. De tekst komt uit de set Er is er één jarig...een hostess-set. En je ziet het goed...het is wederom een Nederlandse set. De vierde Nederlandse set inmiddels!



De basis is Calypso Coral en Basic Black Cardstock, dat ik beplakt heb met papier uit het Pretty Petals Designer Series Paper Stack. Dit leuke papierblokje bevat 48 vrolijke papiertjes met onder meer bloemenprints. En ze zijn dubbelzijdig, dus mocht je niet in een bloemenstemming zijn, draai je het papier gewoon om ;-).

Wil je ook aan de slag met deze stempels, inkt en het papier? Kijk dan even onderaan dit bericht bij de gebruikte materialen. Je kunt deze en andere producten direct bestellen en dan worden ze bij je thuis afgeleverd (betaling via creditcard).  Of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl en meedoen met de wekelijkse verzamelbestelling (zie de data rechts).

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:













2 opmerkingen:

Je@net zei

Echt een schattig kaartje, Yvonne!

Dorothea zei

Wat een leuke verassing aan de binnenkant!! 😊