vrijdag 14 september 2018

Fimpje - Stampin Up! Mini-kerstboompje

Hallo en leuk dat je even langskomt op deze laatste dag van de week.
Vandaag heb ik een filmpje voor jullie.

Al eerder liet ik de kerstboompjes zien, die ik meestuurde met de Herfst-/ Wintercatalogus 2018-2019. Ik heb er hele leuke reacties op gehad. En ik dacht dat het wel leuk zou zijn als ik er een filmpje van zou maken. Dus bij deze :-)



Mocht je zin hebben om aan de slag te gaan met stempels, inkt en papier. Maar heb je geen idee wat je moet maken, dan is dit gezellige boompje misschien een leuk idee.



Alle materialen die ik gebruikte kun je via mij bestellen.
Voor een bestelling en vragen kun je me gerust mailen: mail@stampinclubnederland.nl

Dit weekend gaat er weer een bestelling de deur uit.
Ik help je graag!

Fijn weekend en tot stempels!

Yvonne
x

***Dashing Along Host Promotion***



 Bij deze voorbeelden is gebruik gemaakt van het Designer Papier Dashing Along. Een exclusief papierpakket, dat verder niet bestelbaar is en je alleen GRATIS ontvangt bij bestellingen vanaf € 275,00

Heb jij een aantal creatieve vriendinnen met wie je wel eens een avondje leuke projecten voor de kerst (of een andere gelegenheid) zou willen maken? Neem dan contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl

Samen plannen we een datum en bespreken we de wensen. 
Ik bereid een aantal leuke projecten voor en neem de benodigde stempels, inkt en papier mee. Onder het genot van een drankje maken we er een gezellig stempelfeestje van en ondertussen kunnen jullie lekker bijkletsen :-).



1 opmerking:

Je@net zei

Oooh...wat gaaf zo´n mini kerstboompje, Yvonne!