zaterdag 30 november 2019

Stampin' Up! NL Demo's Bloghop - Snelle & makkelijke kerstprojecten
Hallo en welkom bij de bloghop georganiseerd door NL Stampin' Up! Demo's. Ik laat je samen met een aantal demonstratrices vandaag heel veel inspirerende projecten zien voor de kerst. 


Deze tijd van het jaar is het altijd extra druk, lijkt wel. En ondertussen ben je bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. 

Je wilt graag een gezellig gedekte tafel of een leuk cadeautje voor de gastvrouw van het kerstdiner of nog even een paar kerstkaarten voor collega's. Kortom, je hebt niet veel tijd. 

Hop dan zeker even langs bij de deelnemers aan deze bloghop. We geven je inspiratie voor snelle, simpele en makkelijk te maken projecten.

Ik koos voor snelle kerstkaartjes.Het enige dat ik gebruikte is een aantal vellen Designer Series Papier, 2-3 kleuren karton, een aantal stempels en een stukje lint. 
Een overzicht van de gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.


Voor deze snelle en makkelijk te maken kerstkaarten gebruikte ik het Designer Series Paper Let it Snow. Dit is superleuk en cute specialty papier.

Het bevat verschillende afbeeldingen, zoals deze hierboven van de vrolijke sneeuwmannen. En door de glitter op het papier oogt het echt winters en feestelijk.


Ik heb een aantal vellen gesneden op 10 x 15 cm en plakte deze op een basiskaart. De kleuren die ik gebruikte voor de basiskaart zijn Coastal Cabana en Real Red.


Op deze kaart zijn de tekst en de kerstbomen gestempeld met stempels uit de set Christmas Gleaming en Perfectly Plaid. 

Deze niet-traditionele kleurencombinatie is heel fris en vrolijk. 
Vind je ook niet?


Op de kaart hierboven is op het stuk basis Designer Series Paper een kleiner stuk (7,5 cm x 12 cm) papier geplakt met afbeeldingen van schattige sneeuwmannen.

Het Curly Ribbon in Real Red geeft een leuke touch en geeft je het idee van een lekkere warme sjaal. Ook hier weer de tekst uit de stempelset Christmas Gleaming.


Deze kaarten zijn uit Real Red Cardstock gesneden. Er is alleen een stuk Designer Papier op geplakt. Daarna de tekst gestempeld, geknipt en met 3D-foam (Stampin' Dimensionals) op de kaart geplakt. En ook hier het lint om de kaart gestrikt.Tenslotte een kaart met sneeuwvlokken. Ik heb de cirkel geponst, nadat ik de tekst gestempeld had. De tekst erboven stempelde ik met Coastal Cabana inkt op een stukje Coastal Cabana Cardstock. Op deze kaart gebruikte ik het Curly Ribbon achter de cirkel.


Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Je kunt met dit schattige en superleuke papier zeker 50 kaarten maken. Ik gebruikte een half pak papier en heb er in totaal al 26 af. Fijn zo'n voorraadje!

Wil je er ook mee aan de slag? 
Ik verzorg je bestelling met plezier.
Mail me via: mail@stampinclubnederland.nl

Veel plezier bij het vervolg van de bloghop!


Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne 
XPine Tree Punch
[149521]
€ 22,00
1 opmerking:

Corinne Oosterhoff zei

leuke kaarten geworden soms heeft papier niet meer nodig