CATALOGUS EN PRODUCTEN BESTELLEN

Enthousiast
Tijdens mijn workshops blijkt vaak dat mensen enthousiast worden en dat ze graag zelf stempel sets, inkt, papier en ponsen van Stampin' Up willen bestellen. Dat was tot voor kort niet mogelijk, maar nu wel: via mijn bedrijf StampinclubNederland! Naast stempels zijn er nog veel meer mogelijkheden om unieke kaarten te maken: linten, stansen voor de Big Shot of Cuttlebug, knoopjes en noem maar op.


Catalogus
Alle producten van Stampin' Up!®  zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens boordevol voorbeelden en inspiratie staat. De catalogus is online te bekijken op deze website of u kunt de catalogus bestellen. Als u de meer dan 200 pagina's op uw gemak wilt bekijken, stuurt u dan een e-mail naar: mail@stampinclubnederland.nl. De catalogus wordt dan per post toegestuurd. Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 5,00 incl. verzendkosten. Bij een bestelling ontvangt u de Stampin' Up! catalogus gratis bij uw bestelling.
Online bestellen

Het is ook mogelijk om 24 uur per dag/ 7 dagen per week online de producten van Stampin' Up! te bestellen via de webshop. Klik op de 'online shopping button' (rechtsboven op de website) en u komt in mijn webshop terecht. Hier kunt u direct uw bestelling plaatsen. 
Betaling is uitsluitend per credit card. De producten worden direct bij u thuis bezorgd. De verzendkosten bedragen € 5,95 (ongeacht de grootte van de bestelling).

Bestellingen per e-mail
Wanneer u geen creditcard heeft, een kleine bestelling wilt  plaatsen en/of u wilt uw bestelling bij mij thuis op komen halen (geen verzendkosten), kunt u mij een e-mail sturen met uw bestelling. Uw bestelling wordt dan met de wekelijkse verzamelbestelling (op zaterdag) mee besteld. En u betaalt GEEN verzendkosten voor bestellingen vanaf € 70.

Als u wilt bestellen, stuurt u een e-mail naar: mail@stampinclubnederland.nl. Vermeld bij het onderwerp: 'Bestelling'In de e-mail vermeldt u duidelijk:
            - Uw naam en adresgegevens
            - Telefoonnummer
            - Naam van de producten en artikelnummers 

U ontvangt van mij een bevestiging met de totale kosten (inclusief verzendkosten, maximaal € 5,75) en mijn bankgegevens. De bestelling kan pas geplaatst worden als de volledige betaling door mij ontvangen is (uiterlijk 1 dag voor de besteldatum). 

Ook mensen uit Belgi├ź kunnen producten van Stampin' Up! via mij bestellen. De enige voorwaarde is dat de bestelling naar een adres in Nederland gestuurd dient te worden.

Pakketten worden verzonden met DHL:
Verzenden naar huisadres                          € 5,75
Afhalen bij een servicepunt bij u de buurt   € 5,00

Spaarkaart
Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland. Bij elke bestelling wordt het bedrag van de bestelling (ex. verzendkosten en cadeaubonnen) op de spaarkaart genoteerd. Na 10 bestellingen worden alle bedragen bij elkaar opgeteld. Bij uw 11e  bestelling mag u voor 5% van dit totaalbedrag producten uitzoeken uit de catalogus.