OVER MIJ


Ik ben Yvonne Neefjes en mijn passie is creatief bezig zijn. Al sinds ik me kan herinneren maak ik graag zelf dingen. Niets leuker dan iemand die jarig is een zelfgemaakte persoonlijke kaart sturen. Eentje waar ik over na heb gedacht, waar ik echt aandacht aan heb besteed en die je niet zo in de winkel kunt kopen.

Stampin' Up!

Naast kaarten maak ik ook bijvoorbeeld cadeauverpakkingen of andere producten van papier. In mijn zoektocht om dit echt uniek te maken, vond ik de bijzondere stempels van Stampin' Up. Dit zijn stempels van rubber die zo'n mooi resultaat geven, dat het papier waarop je ze gebruikt haast gedrukt lijkt.

Creatieve workshops

Mijn hobby werd steeds groter, net als mijn plezier erin! Dit plezier deel ik graag met anderen, daarom ben ik sinds een jaar workshops gaan geven.
Ik vind het geweldig te zien dat zoveel vrouwen mijn passie delen en de meest geweldige creaties maken tijdens een workshop.  Of deelnemers ervaring hebben of niet maakt niet uit. De enige voorwaarde is dat ze het leuk vinden om creatief bezig te zijn.


Bij u thuis
Lijkt het u ook leuk om samen met vriendinnen of familie een workshop te volgen? Dat kan, bij u thuis of een andere plek naar keuze. Vanaf € 5,00 per persoon is het al mogelijk dit bij u thuis te verzorgen. U maakt dan twee kaarten en bent met elkaar heerlijk creatief bezig. Een uitgebreidere stempelworkshop of een ander product maken is ook mogelijk. {HIER} leest u meer over de verschillende vormen en kosten.


Enthousiast
Tijdens mijn workshops blijkt vaak dat mensen enthousiast worden en dat ze graag zelf materialen van Stampin' Up willen bestellen. Via mijn bedrijf StampinclubNederland kun je naast stempels, inkt en papier nog veel meer producten bestellen om zelf je unieke kaarten te maken. Je kunt bestellen via de webshop of per e-mail.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de workshops of de materialen van Stampin' Up?
Kijk gerust rond op deze website
 voor nieuws, informatie en inspiratie. 
En neem contact op als u vragen heeft. Ik help u graag!

Graag tot ziens bij de Club of bij een van mijn workshops!


Yvonne Neefjes