SPAARKAARTEN EN GASTVROUW-CODE

Plaats nu je bestelling in de webshop van StampinClubNederland, gebruik de gastvrouwcode en ontvang bij besteding vanaf € 60,00 een GRATIS cadeautje.  

De Gastvrouw-code en het gratis cadeau gelden alleen voor bestellingen in de webshop. 

Kijk verder op deze pagina hoe je ook punten kunt sparen met je bestelling en een GRATIS stempelset kunt verdienen. 

ONLINE BESTELLEN MET GASTVROUWCODE

Ga naar de webshop van StampinClubNederland. Zorg ervoor dat je winkelt bij Yvonne Neefjes (dat ben ik!). Voeg de gewenste artikelen toe aan je winkelmandje. 

 Heb je alles wat je wilt/ nodig hebt? Klik dan op 'Afrekenen' en vul je gegevens in. Voer bij venster 'Gastvrouw-code' de code in. Deze code vind je elke maand op de website. Je kunt ook op de bovenstaande foto met de gastvrouw-code klikken. De code is dan al voor je ingevuld bij het afrekenen (check dit wel even!). 


Klik op afrekenen en betaal je bestelling veilig en makkelijk met Paypal of een Credit Card en rond je bestelling af. Nadat de datum van de code verlopen is, worden de cadeautjes besteld en verzonden. Elke maand is er een nieuwe hostess-code met telkens een ander cadeautje. Hoe leuk is dat!?

BESTELLINGEN VANAF € 200
Als je bestelling € 200 of meer bedraagt, vul dan de gastvrouw-code NIET in. Je hebt dan recht op Stampin' Rewards t.w.v. 10% van het bestelde bedrag. 

NIEUW: PUNTEN SPAREN MET JE BESTELLING

Verdien een gratis stempelset (t.w.v. maximaal € 25,00) bij 5 gespaarde punten

Zo werkt het:
  • Plaats je bestelling bij Yvonne Neefjes (StampinClubNederland) schriftelijk of online. Bestel je online? Gebruik dan de actuele gastvrouw-code. Je ontvangt dan ook vanaf € 60,00 een EXTRA cadeautje. Kijk hierboven voor meer uitleg en informatie.
  • Let op! Als je bestelling € 200,00 of meer bedraagt, gebruik dan de gastvrouw-code NIET. Je hebt dan recht op Stampin' Rewards t.w.v. 10% van het bestelde bedrag. En mag daarvoor gratis producten kiezen. Dit geldt ook voor bestellingen die schriftelijk gedaan worden.
  • Per bestelling vanaf € 60,00 verdien je 1 punt.
  • Heb je 5 punten gespaard, dan mag je een stempelset naar keuze kiezen (t.w.v. maximaal € 25,00). Kies je een goedkopere set, dan wordt het verschil niet in contanten of tegoed uitgekeerd.
ALTIJD KORTING OP BESTELLINGEN?

Is je bestelling € 129,00 of meer? Wellicht is dan de aanschaf van het startpakket een optie voor je. Je mag het pakket samenstellen met producten t.w.v. € 175,00. En profiteert daarna van 20% korting op elke bestelling.

Alle informatie vind je op de website op de pagina ‘Kom je in mijn team? Of neem contact met mij op. Ik vertel je er graag alles over!Meer informatie over bestellen bij StampinClubNederland vind je op de pagina Stampin' Up! bestellen.

Dank je wel voor je bestelling via StampinClubNederland! 

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl


Als klant en teamlid van StampinClubNederland krijg je exclusief toegang tot de: