RETIRED STAMPIN UP PRODUCTEN - 50% KORTING

 Op deze pagina bied ik mijn persoonlijke collectie retired Stampin' Up! producten aan.

Retired Stampin' Up! producten zijn producten die niet meer in de huidige/ lopende Stampin' Up! catalogi vindbaar zijn. En dus niet meer verkrijgbaar zijn. 

Ben je op zoek naar een specieke stempelset, inkt of bepaalde papierlijn van Stampin' Up!...wie weet vind je het hier.

Regelmatig worden er producten toegevoegd. 
Kom dus af en toe even langs om een kijkje te nemen.

De prijzen en de inhoud, vind je in de beschrijving van de foto of op de foto zelf. Genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Heb je producten gezien, die je graag wilt overnemen? Stuur me dan even een e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Hieronder vind je het overzicht per categorie. Door op de afbeelding te klikken ga je direct naar het overzicht (in Google Drive) met alle beschikbare producten in deze categorie.

De producten (m.u.v. het papier) zijn veelal gebruikt. Sommigen een aantal keer of wat vaker tijdens workshops. Een aantal producten zijn ook helemaal nieuw. 

Voor alle producten geldt dat ze in goede staat verkeren en dat er zorgvuldig mee is omgegaan (rookvrij huis). Ze kunnen nog prima een ronde mee!
Toelichting op de pakketjes Designerpapier: de pakketjes bevat een assortiment van de genoemde collectie. Het kan zijn dat in een pakketje niet alle kleuren/ patronen uit de papierlijn vertegenwoordigd zijn. Of dat het pakketje niet evenveel vellen van een kleur of patroon bevat. Neem contact met mij op, indien je meer informatie wenst.