STAMPIN' UP! CATALOGUS


Alle producten van Stampin' Up!®  zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens boordevol voorbeelden en inspiratie staat. 

Er is een jaarcatalogus en 2x per jaar verschijnt er een mini-catalogus (januari en juli). Alle catalogi zijn online te bekijken op deze website.
CATALOGUS IN DE BRIEVENBUS
Als je liever de papieren versie van de catalogus in handen wilt, 
dan kun je een e-mail sturen naar: mail@stampinclubnederland.nl. 

De catalogus wordt dan per post toegestuurd. 
Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 6,00 incl. verzendkosten
Je ontvangt een pakket bestaande uit de jaarcatalogus & brochure voor startende stempelaars samen met de brochure Nederlandse stempelsets en de lopende seizoenscatologus.

Bij een bestelling (minimaal € 25,00), die je daarna plaatst via StampinClubNederland, wordt het bedrag weer in mindering gebracht op het totaalbedrag. Ik verzoek je dit dan bij de bestelling aan te geven.

Plaats je direct een bestelling (minimaal € 25,00), dan wordt de catalogus direct meegestuurd met de bestelling. Geef dit even aan als je de bestelling plaatst.

NEDERLANDSE STEMPELSETS
Inmiddels is er ook een mooie en flinke collectie Nederlandse stempelsets verkrijgbaar! Deze vind je in een apart brochure, die je bij de jaarcatalogus ontvangt.

Voor een online overzicht van alle stempels in het Nederlands, kun je op de pagina <Stampin' Up! Nederlandse stempels> kijken.


Creativiteit makkelijk gemaakt

Als je net de wereld van de stempels en Stampin’ Up! aan het ontdekken bent, dan kan het aanbod soms overweldigend zijn.


Stampin' Up! maakt het je makkelijk met het uitgebreide aanbod kaarten sets. Deze vind je niet in de catalogus. Het aanbod is vanaf 4 juni 2021 te vinden op de website: www.stampinup.nl/sets

Je kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment kaarten sets voor uiteenlopende gelegenheden en in diverse stijlen. En regelmatig worden nieuwe sets toegevoegd aan het assortiment. Perfect voor de beginnende stempelaar. En zeker ook voor de ervaren creatieveling, die het zich even makkelijk wil maken.

 De sets zijn compleet en inclusief alle materialen voor het maken van de kaarten of cadeauverpakkingen, een stempelsetje, inkt en de versiering. Alles om meteen aan de slag te kunnen, handig bij elkaar in een bewaardoos.


Alle materialen in de genoemde catalogi zijn te bestellen via StampinClubNederland. Ga voor meer informatie naar de pagina Bestellen Stampin' Up!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op. 
Ik help u graag met advies & informatie!

Tot stempels

Yvonne
X