STAMPIN' UP! CATALOGUS


Alle producten van Stampin' Up!®  zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens boordevol voorbeelden en inspiratie staat. 
Vraag je catalogus aan per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Er is een jaarcatalogus en 2x per jaar verschijnt er een mini-catalogus. Alle catalogi zijn online te bekijken op deze website.CATALOGUS IN DE BRIEVENBUS
Als je liever de papieren versie van de catalogus in handen wilt, 
dan kun je een e-mail sturen naar: mail@stampinclubnederland.nl. 

De catalogus wordt dan per post toegestuurd. 
Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 5,00 incl. verzendkosten. 

Bij een bestelling (minimaal € 25,00), die je daarna plaatst via StampinClubNederland, wordt het bedrag weer in mindering gebracht op het totaalbedrag. Ik verzoek je dit dan bij de bestelling aan te geven.

Plaats je eerst een bestelling (minimaal € 25,00), dan wordt de catalogus direct meegestuurd met deze bestelling. Geef bij je bestelling aan dat je de catalogus graag wilt ontvangen.

NEDERLANDSE STEMPELSETS
Inmiddels is er ook een mooie en flinke collectie Nederlandse stempelsets verkrijgbaar! Deze worden in een aparte flyer weergegeven, deze ontvang je bij de jaarcatalogus.


CREATIEVE KITS

Creativiteit makkelijk gemaakt

Als je net de wereld van de stempels en Stampin’ Up! aan het ontdekken bent, dan kan het aanbod soms overweldigend zijn.


Stampin' Up! maakt het je makkelijk met het uitgebreide aanbod kaarten sets. Deze vind je niet in de catalogus. Het aanbod is te vinden op de Stampin' Up! website. 

Je kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment kaarten sets voor uiteenlopende gelegenheden en in diverse stijlen. En elke maand worden nieuwe sets toegevoegd aan het assortiment. Perfect voor de beginnende stempelaar. En zeker ook voor de ervaren creatieveling, die het zich wat makkelijker wil maken. Bijvoorbeeld om op vakantie toch creatief te kunnen zijn of wanneer je even wat minder tijd hebt.

 Alle Stampin' Up! materialen in de genoemde catalogi en op deze website zijn te bestellen via StampinClubNederland. Ga direct naar de webwinkel of naar de pagina Bestellen Stampin' Up!


Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op. 
Ik help u graag met advies & informatie!

Tot stempels

Yvonne
X