STAMPIN' UP! CATALOGUS


Alle producten van Stampin' Up!®  zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens boordevol voorbeelden en inspiratie staat. 

Er is een jaarcatalogus & brochure voor startende stempelaars (juni-mei) en 2x per jaar verschijnt er een mini-catalogus (januari en juli). Alle catalogi zijn online te bekijken op deze website. <Klik op onderstaande foto's>


CATALOGUS IN DE BRIEVENBUS
Als je liever de papieren versie van de catalogus in handen wilt, 
dan kun je een e-mail sturen naar: mail@stampinclubnederland.nl. 

De catalogus wordt dan per post toegestuurd. 
Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 5,00 incl. verzendkosten
Je ontvangt een pakket bestaande uit de jaarcatalogus & brochure voor startende stempelaars samen met de brochure Nederlandse stempelsets en de lopende seizoenscatologus.

Bij een bestelling (minimaal € 25,00), die je daarna plaatst via StampinClubNederland, wordt het bedrag weer in mindering gebracht op het totaalbedrag. Ik verzoek je dit dan bij de bestelling aan te geven.

Plaats je direct een bestelling (minimaal € 25,00), dan wordt de catalogus direct meegestuurd met de bestelling. Geef dit even aan als je de bestelling plaatst.

NEDERLANDSE STEMPELSET
Inmiddels is er ook een mooie en flinke collectie Nederlandse stempelsets verkrijgbaar! Deze vind je in een apart brochure, die je bij de jaarcatalogus ontvangt.

Voor een online overzicht van alle stempels in het Nederlands, kun je op de pagina <Stampin' Up! Nederlandse stempels> kijken.
Nieuw in de wereld van stempels, inkt en papier?
Als je net in de creatieve wereld van stempels, inkt en papier bent gestapt, dan kan dat best overweldigend zijn. En soms kun je dan door de bomen het bos even niet meer zien.In deze brochure vind je alle informatie over Stampin' Up!, een kleine selectie betaalbare stempels en materialen. En uitgewerkte projecten met een duidelijk overzicht van alle benodigde materialen. Allemaal handig bij elkaar in een mooie brochure. Deze mini-brochure ontvang je bij de jaarcatalogus.

Alle materialen in de genoemde catalogi zijn te bestellen via StampinClubNederland. Ga voor meer informatie naar de pagina Bestellen Stampin' Up!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op. 
Ik help u graag met advies & informatie!