CATALOGUS EN STAMPIN' UP! BESTELLEN

Enthousiast
Na een kennismaking met de producten van Stampin' Up! bijvoorbeeld tijdens mijn workshops, blijkt vaak dat mensen enthousiast worden. En graag zelf stempel sets, inkt, papier en ponsen van Stampin' Up willen bestellen. 

Dat kan via mijn bedrijf StampinclubNederland! 

Naast stempels zijn er nog veel meer mogelijkheden om unieke kaarten te maken: linten, stansen voor de Big Shot of Cuttlebug, knoopjes en noem maar op.

Catalogus

Alle producten van Stampin' Up!®  zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens boordevol voorbeelden en inspiratie staat. 

Er is een jaarcatalogus  en een mini-catalogus. Beide catalogi zijn online te bekijken op deze website. Zie rechts op deze site.

Als u liever de papieren versie van de catalogus in handen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar: mail@stampinclubnederland.nl. 


De catalogus wordt dan per post toegestuurd. Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 5,00 incl. verzendkostenBij een bestelling, die u daarna plaatst via StampinClubNederland, wordt het bedrag weer in mindering gebracht op het totaalbedrag. Ik verzoek u dit dan bij uw bestelling aan te geven.


Plaatst u direct een bestelling, dan wordt de catalogus meegestuurd met uw bestelling. Als u dit wilt, dan verzoek ik u dit aan te geven bij de bestelling.


Nieuw in de wereld van stempels, inkt en papier?
Als je net in de creatieve wereld van stempels, inkt en papier bent gestapt, dan kan dat best overweldigend zijn. En soms kun je dan door de bomen het bos even niet meer zien.


In deze brochure vind je alle informatie over Stampin' Up!, de stempels en de mogelijkheden in een overzichtelijke brochure bij elkaar. Tevens vind je er leuke en eenvoudige ideeen voor verschillende gelegenheden. 

In de brochure staan de gebruikte materialen voor deze projecten vermeld. En deze kun je voor een leuke prijs bij mij bestellen. 

Er zijn 3 mogelijkheden om Stampin' Up! producten te bestellen:

1. ONLINE BESTELLEN

Het is mogelijk om 24/7 online de producten van Stampin' Up! te bestellen via mijn webshop. Klik op de 'online shopping button' (rechts op de website) of de link hierboven en u komt in mijn webshop terecht. Hier kunt u direct uw bestelling plaatsen. 

Betaling is uitsluitend per credit card. De producten worden direct bij u thuis bezorgd. De verzendkosten bedragen € 5,95 (ongeacht de grootte van de bestelling).
Levertijd: 2-3 werkdagen.

2. BESTELLEN PER E-MAIL
Heeft u geen creditcard, dan kunt u uw bestelling ook dagelijks per e-mail doorgeven: mail@stampinclubnederland.nl

De bestelling wordt rechtstreeks vanuit het magazijn in Frankfurt naar uw huisadres verzonden. Verzendkosten bedragen € 5,95. Ongeacht de grootte van de bestelling.

Levertijd: 2-3 werkdagen.

3. VERZAMELBESTELLING

Heeft u geen haast met de bestelling? Wilt u besparen op de verzendkosten? Of woont u in de buurt en kunt u de bestelling afhalen?
Dan kunt u ook meedoen met de verzamelbestelling. Elke zondag plaats ik een verzamelbestelling. 

Deze bestelling wordt eerst bij mij thuis afgeleverd. Daarna verdeel ik de bestellingen en stuur ze vervolgens via DHL naar u toe. 
Verzendkosten € 4,00 (ophalen bij Servicepunt) of € 5,75 (thuis bezorgd). 
Levertijd: 4-5 werkdagen.

Doet u mee met de verzamelbestelling en is uw bestelling € 60,00 of meer? Dan zijn de verzendkosten GRATIS.
Wanneer u uw bestelling bij mij thuis op komt halen, betaalt u uiteraard ook geen verzendkosten.

BESTELLINGEN PER E-MAIL
Bij bestellingen per e-mail vraag ik u om in de e-mail duidelijk te vermelden:
            - Uw naam en adresgegevens
            - Telefoonnummer
            - De naam van de producten en artikelnummers 

U ontvangt van mij een bevestiging/ factuur met de totale kosten (inclusief verzendkosten) en mijn bankgegevens. Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling geplaatst.Ik zie uw e-mail graag tegemoet en
 verzorg uw bestelling met plezier!U ontvangt altijd een zelf gemaakt kaartje bij uw bestelling en soms een leuk extraatje!