CATALOGUS EN PRODUCTEN BESTELLEN

Enthousiast
Tijdens mijn workshops blijkt vaak dat mensen enthousiast worden en dat ze graag zelf stempel sets, inkt, papier en ponsen van Stampin' Up willen bestellen. Dat was tot voor kort niet mogelijk, maar nu wel: via mijn bedrijf StampinclubNederland! Naast stempels zijn er nog veel meer mogelijkheden om unieke kaarten te maken: linten, stansen voor de Big Shot of Cuttlebug, knoopjes en noem maar op.


Catalogus
Alle producten van Stampin' Up!®  zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens boordevol voorbeelden en inspiratie staat. De catalogus is online te bekijken op deze website.

Als u de meer dan 200 pagina's op uw gemak wilt bekijken, stuurt u dan een e-mail naar: mail@stampinclubnederland.nl. 
De catalogus wordt dan per post toegestuurd. Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 5,00 incl. verzendkostenBij een bestelling, die u daarna plaatst via StampinClubNederland, wordt het bedrag weer in mindering gebracht op het totaalbedrag. Ik verzoek u dit dan bij uw bestelling aan te geven.

Plaatst u direct een bestelling, dan wordt de catalogus meegestuurd met uw bestelling. Als u dit wilt, dan verzoek ik u dit aan te geven bij de bestelling.

Jaarcatalogus 2018-2019
Online bestellen

Het is ook mogelijk om 24 uur per dag/ 7 dagen per week online de producten van Stampin' Up! te bestellen via de webshop. Klik op de 'online shopping button' (rechts op de website) en u komt in mijn webshop terecht. Hier kunt u direct uw bestelling plaatsen. 
Betaling is uitsluitend per credit card. De producten worden direct bij u thuis bezorgd. De verzendkosten bedragen € 5,95 (ongeacht de grootte van de bestelling).

Bestellingen per e-mail
Wanneer u geen creditcard heeft of u wilt uw bestelling bij mij thuis op komen halen (geen verzendkosten), kunt u mij een e-mail sturen met uw bestelling. 

Uw bestelling wordt dan -na ontvangst van de betaling- geplaatst en eventueel rechtstreeks met UPS bij u thuis bezorgd. U betaalt GEEN verzendkosten voor bestellingen vanaf € 50.

Als u wilt bestellen, stuurt u een e-mail naar: mail@stampinclubnederland.nl. Vermeld bij het onderwerp: 'Bestelling'In de e-mail vermeldt u duidelijk:
            - Uw naam en adresgegevens
            - Telefoonnummer
            - Naam van de producten en artikelnummers 

U ontvangt van mij een bevestiging met de totale kosten (inclusief verzendkosten, maximaal € 5,95) en mijn bankgegevens.