CATALOGUS EN PRODUCTEN BESTELLEN

Enthousiast
Tijdens mijn workshops blijkt vaak dat mensen enthousiast worden en dat ze graag zelf stempel sets, inkt, papier en ponsen van Stampin' Up willen bestellen. Dat was tot voor kort niet mogelijk, maar nu wel: via mijn bedrijf StampinclubNederland! Naast stempels zijn er nog veel meer mogelijkheden om unieke kaarten te maken: linten, stansen voor de Big Shot of Cuttlebug, knoopjes en noem maar op.


Catalogus

Alle producten van Stampin' Up!®  zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens boordevol voorbeelden en inspiratie staat. De catalogus is online te bekijken op deze website.

Als u de meer dan 200 pagina's op uw gemak wilt bekijken, stuurt u dan een e-mail naar: mail@stampinclubnederland.nl. 

De catalogus wordt dan per post toegestuurd. Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 5,00 incl. verzendkostenBij een bestelling, die u daarna plaatst via StampinClubNederland, wordt het bedrag weer in mindering gebracht op het totaalbedrag. Ik verzoek u dit dan bij uw bestelling aan te geven.

Plaatst u direct een bestelling, dan wordt de catalogus meegestuurd met uw bestelling. Als u dit wilt, dan verzoek ik u dit aan te geven bij de bestelling.Nieuw in de wereld van stempels, inkt en papier?
Als je net in de creatieve wereld van stempels, inkt en papier bent gestapt, dan kan dat best overweldigend zijn. En kun je soms door de bomen het bos even niet meer zien.


In deze brochure vind je alle informatie over Stampin' Up!, de stempels en de mogelijkheden in een overzichtelijke brochure bij elkaar. Tevens vind je er leuke en eenvoudige ideeen voor verschillende gelegenheden. 

In de brochure staan tevens de gebruikte materialen voor deze projecten vermeld voor een fijne prijs. Met deze materialen heb je alles om gelijk aan de slag te kunnen. Alle materialen kun je bestellen bij StampinClubNederland. Zie de informatie hieronder.

Online bestellen

Het is mogelijk om 24/7 online de producten van Stampin' Up! te bestellen via mijn webshop. Klik op de 'online shopping button' (rechts op de website) en u komt in mijn webshop terecht. Hier kunt u direct uw bestelling plaatsen. 
Betaling is uitsluitend per credit card. De producten worden direct bij u thuis bezorgd. De verzendkosten bedragen € 5,95 (ongeacht de grootte van de bestelling).
Levertijd: 2-3 werkdagen.

Elke dag bestellen per e-mail
Heeft u geen creditcard, dan kunt u uw bestelling ook elke dag van de week per e-mail plaatsen: mail@stampinclubnederland.nl

Elke week (op zondag) gaat er een verzamelbestelling de deur uit. De bestellingen worden vervolgens via DHL bij u bezorgd. Verzendkosten vanaf € 4,00 (ophalen bij Servicepunt). 

Levertijd: 4-5 werkdagen.

Wanneer u uw bestelling bij mij thuis op komt halen, betaalt u uiteraard geen verzendkosten.


Wilt u niet tot zondag wachten en direct uw bestelling ontvangen

Uw bestelling wordt dan -na ontvangst van de betaling- geplaatst en 
rechtstreeks met UPS bij u thuis bezorgd.
Verzendkosten: € 5,95 (ongeacht de grootte van de bestelling)
Levertijd: 2-3 werkdagen.

Als u wilt bestellen, stuurt u een e-mail naar: mail@stampinclubnederland.nl. Vermeld bij het onderwerp: 'Bestelling'In de e-mail vermeldt u duidelijk:
            - Uw naam en adresgegevens
            - Telefoonnummer
            - Naam van de producten en artikelnummers 

U ontvangt van mij een bevestiging met de totale kosten (inclusief verzendkosten, maximaal € 5,95) en mijn bankgegevens. Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling geplaatst.