WORKSHOPS & STEMPELPARTY

Plezier in mijn hobby deel ik graag met anderen, daarom geef ik workshops. 
Of deelnemers ervaring hebben maakt niet uit. Er is voor elk wat wils! 

Ben je toe aan een ontspannen momentje voor jezelf (of samen met een vriendin), heb je creatieve inspiratie nodig, wil je een nieuwe techniek leren of een bijzondere kaart maken? Het kan allemaal! 


De workshops bij StampinClubNederland worden gehouden in Midwoud (NH).

Heerlijk een dagdeel aan de slag met stempels, inkt en papier. De workshops zijn altijd gezellig, leerzaam en ontspannen. Niks moet maar alles mag!

Algemene informatie
De genoemde kosten zijn inclusief alle (basis-) materialen, koffie/ thee en iets lekkers. Werk je liever met je eigen basismaterialen (lijm, schaar, snijgerei e.d.)?  Dan ben je natuurlijk vrij om deze mee te brengen. 

Informatie en opgave: mail@stampinclubnederland.nl
Is de workshop van je keuze volgeboekt? Laat het me weten! Bij voldoende animo, is het wellicht mogelijk een tweede workshop in te plannen.

Neem gerust een introducee mee!
De meeste workshops zijn geschikt voor zowel de beginner als ervaren creatieveling. 
Ken je iemand die ook creatief is en een workshop leuk zou vinden? Neem hem/ haar dan gerust mee!

Geplande Evenementen 2021
Een overzicht van alle geplande evenementen vind je op mijn Stampin' Up! website bij Evenementen. Noteer de data en/of reserveer alvast een plekje. Nog niet voor alle evenementen is de exacte invulling bekend. Hou dan ook de website en Facebook in de gaten voor meer informatie. 
NB. Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. De projecten die tijdens de workshops worden gemaakt, kunnen afwijken van de getoonde voorbeelden.

In verband met de maatregelen rondom Covid-19 kan het zijn dat de workshops plaatsvinden in Activiteitencentrum Woudrust in Oostwoud (NH). Alle informatie ontvang na aanmelding per e-mail.

***************


Techniekworkshop - Pastelkrijtjes
Vrijdag 19 november 10.00 - 13.00 uur/ € 20,00
VOLGEBOEKT

Je kent het misschien van vroeger of helemaal niet...pastelkrijtjes.
Stampin' Up! heeft nu een set pastelkrijtjes in de collectie. Met deze set geef je je projecten kleur! Uiteraard wel de Stampin' Up! kleur :-).

In deze workshop gaan we de mogelijkheden van deze leuke krijtjes ontdekken. We gaan aan de slag met verschillende technieken en combineren de krijtjes met diverse kleurgereedschappen. We verwerken de toegepaste technieken tot een set van 3 mooie kaarten. 

Workshop - Boekverpakking maken volgeboekt
Vrijdag 17 december 10.00 - 12.30 uur/ € 12,50Als je van bijzondere en unieke cadeauverpakkingen houdt. En je vindt het ook nog leuk om dit zelf te maken, dan is deze workshop iets voor jou!

We gaan deze ochtend een bijzondere cadeauverpakking maken in de vorm van een boek. Je kunt er een cadeaukaart in verpakken en er past ook nog iets lekkers bij.

We maken de verpakking van begin tot eind. En versieren 'm helemaal met stempels en inkt. Er komt geen designerpapier aan te pas. Al kun je dat natuurlijk wel gebruiken, als je 'm daarna thuis nog een keer gaat maken.

Je kiest zelf je kleur uit een van de 5 In Colorkleuren van 2021-2023.Kaartenbuffet

De kaartenbuffetten bij StampinClubNederland zijn inmiddels welbekend en altijd gezellig. Gewoon lekker een dagdeel ontspannen en in je eigen tempo kaarten maken. Want zeg nou zelf, het is altijd handig om een voorraadje kaarten bij de hand te hebben.

Tijdens het kaartenbuffet maak je 4 verschillende en eenvoudige kaarten, die je kiest uit een vooraf opgegeven menu. Dit menu kun je maximaal 1 week voor de geplande datum op de website vinden op de pagina Kaartenbuffet. Je ontvangt hiervan een persoonlijk bericht.


Stempelfeestjes aan huis


Heb je zin in een creatieve ochtend, middag of avond samen met je vriendinnen en/of bekenden? Geen probleem! 

We plannen samen een datum, jij nodigt vrienden en bekenden uit (minimaal 4 inclusief jezelf) en ik kom met mijn stempels, inkt, papier en andere materialen bij jou thuis. 

Samen maken jullie 2 projecten (dat kan in overleg een kaart en/of cadeauverpakking zijn). Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie lekker aan de slag. En ondertussen kletsen jij en je vriendinnen gezellig bij. Succes en plezier gegarandeerd!

Je ontvangt bovendien GRATIS de Stampin' Up! jaar- en seizoenscatalogus met daarin de complete collectie producten en leuke, inspirerende voorbeelden.

De gezellige en leerzame stempelsfeestjes duren ca. 2-2,5 uur en zijn ideaal om kennis te maken met de unieke stempels en producten van Stampin' Up!, de nieuwste materialen uit te proberen of een leuke techniek te leren.

Grote kans dat je gasten na deze workshop ook enthousiast zijn geworden en thuis aan de slag willen gaan met de mooie en unieke producten van Stampin' Up! Uiteraard bestaat er dan de mogelijkheid om de producten te bestellen. En afhankelijk van het enthousiasme van de gasten, kun jij dan wellicht gratis cadeautjes uitzoeken. Dubbel feest!

Heeft u zelf onvoldoende ruimte thuis? 
In overleg kunnen we het stempelfeestje ook bij mij thuis in Midwoud houden. 

PRIJZEN & DATA: In overleg (vanaf € 5,00 p.p.)

Contactinformatie: 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden of het maken van een afspraken. Ik help je graag!

StampinClubNederland
Minnewei 68
1679 GW  MIDWOUD

Mobiel: 06-33 79 35 56
E-mail: mail@stampinclubnederland.nl