WORKSHOP AGENDA

Plezier in mijn hobby deel ik graag met anderen, daarom geef ik workshops. Ik vind het geweldig om te zien dat zoveel vrouwen (en ook mannen) mijn passie delen en de meest mooie en leuke creaties maken tijdens een workshop. Of deelnemers ervaring hebben maakt niet uit. Er is voor elk wat wils! De enige voorwaarde is dat ze het leuk vinden om creatief bezig te zijn.

Ben je toe aan een ontspannen momentje voor jezelf (of samen met een vriendin), heb je creatieve inspiratie nodig, wil je een nieuwe techniek leren of een bijzondere kaart maken? Het kan allemaal! 

De workshops bij StampinClubNederland worden gehouden in Midwoud (NH).
Heerlijk een dagdeel aan de slag met stempels, inkt en papier. De workshops zijn altijd gezellig, leerzaam en ontspannen. Niks moet maar alles mag!
De projecten die tijdens de workshops worden gemaakt, kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen bij de betreffende workshops.

De genoemde kosten zijn inclusief alle (basis-) materialen, koffie/ thee en iets lekkers. 
Werk je liever met je eigen basismaterialen (lijm, schaar, snijgerei e.d.)?
 Dan ben je natuurlijk vrij om deze mee te brengen. 
Informatie en opgavemail@stampinclubnederland.nl

Is de workshop van je keuze volgeboekt? Laat het me weten! Bij voldoende animo, is het wellicht mogelijk een tweede workshop in te plannen.

De meeste workshops zijn geschikt voor zowel de beginner als ervaren creatieveling. 
Ken je iemand die ook creatief is en een workshop leuk zou vinden? 
Neem hem/ haar dan gerust eens mee!

De volgende workshops staan gepland:


Meer met de Stamparatus
Vrijdag 25 januari 2019 
10.00 - 13.00 uur
De Stamparatus is de "must-have tool" uit de 2018-2019 Stampin' Up! Catalogus. Nooit meer projecten die in de prullenbak belanden omdat een stempel niet goed is afgedrukt. 
Behalve dat je met deze stempelhulp perfect gestempelde afbeeldingen kunt maken, is er nog vele meer mogelijk. In deze workshop laat ik je een aantal leuke en handige technieken zien, zodat je nog meer uit je Stamparatus kunt halen. We maken 2 tot 3 eenvoudige kaartjes. En je krijgt uiteraard uitleg, praktische tips & adviezen. 
Prijs: € 17,50 p.p.
Prijs incl. Stamparatus: € 69,00 p.p. 
DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT.Valentijnsdag - Romantische kaarten
Vrijdag 8 februari 2019  (VOLGEBOEKT)

EXTRA DATUM: Vrijdag 15 februari 2019 (nog 4 plekjes vrij)
10.00-13.00 uur

Met de Dag van de Liefde in aantocht gaan we vandaag een set romantische kaarten & projecten maken. We gebruiken hiervoor het prachtige All My Love Designer Series Paper en combineren dit met allerlei mooie embossingfolders, stempels en stansen. Deze workshop bevat een goedgevuld pakket materialen. Na de workshop blijft er nog voldoende over om thuis mee aan de slag te gaan.
Prijs: € 25,00 p.p. 

Incl. 1/2 pak Designer Series Paper, 1/2 pak Cardstock, lint & embellishments.  Vlinders in het voorjaar
Woensdag 27 februari 2019 (nog 3 plekjes vrij)
10.00 - 12.30 uur
In deze workshop gaan we aan de slag met de prachtige vlinders en mooie Nederlandse teksten uit de set Vlinderdans. We maken een aantal verrassend leuke projectjes. Natuurlijk gecombineerd met bijpassend voorjaarspapier en embellishments.
Prijs: € 17,50 p.p.


Envelop Punch Board-
Cadeautjes voor elke gelegenheid
Vrijdag 1 maart 2019
10.00 - 13.00 uur
Na het succes van de eerste workshop met het Envelop Punch Board, gaan we in deze workshop nog meer mogelijkheden ontdekken met dit veelzijdige gereedschap. En maken we diverse cadeautjes voor elke gelegheid.
Ben je in het bezit van een Envelop Punch Board? Breng deze dan mee naar de workshop.
Prijs: € 17,50 p.p.
Incl. Envelop Punch Board: € 35,00 p.p.*
*Graag uiterlijk 22 februari aanmelden i.v.m. bestellen
DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT.

Classic Garage - mannenkaarten 
Vrijdag 15 maart 2019 (Nog 1 plekje vrij)
10.00 - 12.30 uur
Mannenkaarten...niet altijd makkelijk om te maken. Maar met de nieuwe serie producten uit de suite Classic Garage is dat geen probleem. Deze serie bestaande uit een stempelset, stansen, papier en leuke embellishments is niet voor watjes! We maken een aantal stoere kaarten en passen hier en daar wat leuke techniekjes toe.
Prijs: € 17,50 p.p.
Incl. stempelset en stansen:  € 65,00*
*Graag uiterlijk 7 maart aanmelden op i.vm. bestellen. 

TECHNIEK WORKSHOP 
Er is op dit moment nog geen techniek workshop gepland.


Algemene informatie over de technieken-workshops
Tijdens de techniek-workshops laat ik je zien hoe je meer uit de stempels, inkten en andere producten van Stampin' Up! kunt halen. Want er zijn zoveel meer verrassende en leuke dingen mogelijk.

Elke workshop staat er een andere techniek centraal. Naast uitleg over de techniek, geef ik je natuurlijk ook tips & trucs. Tijdens de workshop maken we ca. 3 kaarten/ projecten.

Je ontvangt een beschrijving van de behandelde techniek in een handige hoes, waaraan je tevens de gemaakte voorbeelden toe kunt voegen. Zo kun je e.e.a. thuis nog eens rustig nalezen en er zelf mee aan de slag gaan. 

Voor € 12,25 is er een handig handig album (15,2 x 20,3 cm) verkrijgbaar. Hier kun je de hoesjes met beschrijvingen van de technieken netjes in opbergen. Zo ontstaat een mooi naslagwerk van alle technieken.

Wil je graag meer halen uit je stempels, inkten en andere hobbymaterialen? Wil je graag nieuwe en verrassende technieken leren? Dan zijn deze workshops iets voor jou!


Kaartenbuffet

De kaartenbuffetten bij StampinClubNederland zijn inmiddels welbekend en altijd gezellig. Gewoon lekker een dagdeel ontspannen en in je eigen tempo kaarten maken. Want zeg nou zelf, het is altijd handig om een voorraadje kaarten bij de hand te hebben.

Tijdens het kaartenbuffet maak je 5 verschillende en eenvoudige kaarten, die je kiest uit een vooraf opgegeven menu. Dit menu kun je maximaal 1 week voor de geplande datum op de website vinden op de pagina Kaartenbuffet. Je ontvangt hiervan een persoonlijk bericht.

Kerstkaarten-buffetten:

PRIJS: € 12,50 per persoon


Liever een stempelfeestje bij je thuis?

Heb je zin in een creatieve ochtend, middag of avond samen met je vriendinnen en/of bekenden? Geen probleem! 

We plannen samen een datum, jij nodigt vrienden en bekenden uit (minimaal 4 inclusief jezelf) en ik kom met mijn stempels, inkt, papier en andere materialen bij jou thuis. 

Samen maken jullie 2 projecten (dat kan in overleg een kaart en/of cadeauverpakking zijn). Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie lekker aan de slag. En ondertussen kletsen jij en je vriendinnen gezellig bij. Succes en plezier gegarandeerd!

Je ontvangt bovendien GRATIS de Stampin' Up! jaar- en seizoenscatalogus met daarin de complete collectie producten en leuke, inspirerende voorbeelden.

De gezellige en leerzame stempelsfeestjes duren ca. 2-2,5 uur en zijn ideaal om kennis te maken met de unieke stempels en producten van Stampin' Up!, de nieuwste materialen uit te proberen of een leuke techniek te leren.

Grote kans dat je gasten na deze workshop ook enthousiast zijn geworden en thuis aan de slag willen gaan met de mooie en unieke producten van Stampin' Up! Uiteraard bestaat er dan de mogelijkheid om de producten te bestellen. En afhankelijk van het enthousiasme van de gasten, kun jij dan wellicht gratis cadeautjes uitzoeken. Dubbel feest!

Heeft u zelf onvoldoende ruimte thuis? 
In overleg kunnen we het stempelfeestje ook bij mij thuis in Midwoud houden. 

PRIJZEN & DATA: In overleg (vanaf € 5,00 p.p.)

Contactinformatie: 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden of het maken van een afspraken. Ik help je graag!

StampinClubNederland
Minnewei 68
1679 GW  MIDWOUD

Mobiel: 06-33 79 35 56
E-mail: mail@stampinclubnederland.nl