WORKSHOP AGENDA

Plezier in mijn hobby deel ik graag met anderen, daarom geef ik workshops. Ik vind het geweldig om te zien dat zoveel vrouwen (en ook mannen) mijn passie delen en de meest mooie creaties maken tijdens een workshop. Of deelnemers ervaring hebben maakt niet uit. De enige voorwaarde is dat ze het leuk vinden om creatief bezig te zijn.

Bij mij thuis in Midwoud organiseer ik regelmatig workshops met stempels, inkt en papier. 
De workshops zijn geschikt voor zowel de beginnende creatieveling als de gevorderden.De genoemde kosten zijn inclusief alle (basis-) materialen, koffie/ thee en iets lekkers. 
Werk je liever met je eigen basismaterialen? Dan ben je natuurlijk vrij om deze mee te brengen. Informatie en opgavemail@stampinclubnederland.nl

Heb je een leuke workshop gezien, maar kun je de betreffende ochtend niet? Komt 's avonds je beter uit? Wil je graag een 1 op 1 basisworkshop? Of misschien vind je het leuk om één van de workshops bij jou thuis te organiseren met je vriendinnen? 
Het kan allemaal!  Laat het me even weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

TECHNIEKWORKSHOPS
Wil je graag meer halen uit je stempels, inkten en andere hobbymaterialen? Wil je graag nieuwe en verrassende technieken leren? Dan zijn deze workshops iets voor jou!

In deze serie workshops staat telkens een andere stempeltechniek in de spotlight. We maken per workshop maximaal 3 kaartjes. Je ontvangt een beschrijving van de behandelde techniek in een hoesje. Hieraan kun je de gemaakte kaartjes en/of voorbeelden toevoegen, zodat je uiteindelijk een mooi naslagwerk hebt. Je kunt af en toe aan een techniekworkshop deelnemen of je kunt de complete serie workshops volgen.

KOSTEN PER WORKSHOP: € 15,00 per persoon 
incl. koffie/ thee,  alle materialen, een hoesje met beschrijving* & voorbeelden.

*Optioneel: Voor € 12,25 extra ontvang je een handig album. Hierin kun je de hoesjes met beschrijvingen en voorbeelden netjes opbergen voor een mooi naslagwerk.

De volgende techniek workshop staat gepland op:

************************

Kaartenbuffet
Een voorraadje kaarten nodig? Kom dan gezellig een ochtendje kaarten maken. 
Tijdens het kaartenbuffet maak je 5 (eenvoudige) kaarten, die je kiest uit het vooraf opgegeven menu. De kaartenbuffetten zijn heel geschikt voor de beginnende kaartenmaker/ stempelaar. Voor het menu verwijs ik je graag naar de pagina Kaartenbuffet.
Kosten: € 12,00 per persoon

Eerstvolgende data voor de kaartenbuffetten staan gepland op:I
*************************

Liever een stempelfeestje bij je thuis?

Heb je zin in een gezellige en creatieve avond of middag met vriendinnen en bekenden? Geen probleem! We plannen een datum, jij nodigt vrienden en bekenden uit (minimaal 4 inclusief jezelf). Ik kom met de benodigde materialen bij jou thuis en jullie maken 2 projecten. Ondertussen kunnen jullie gezellig bijkletsen. Succes en plezier gegarandeerd!

Tijdens de workshops geef ik tips & trucs en eventueel informatie over Stampin' Up!, de producten, kleuren, leuke acties enz. De kosten voor de workshop zijn vanaf € 5,00 per persoon (e.e.a. hangt af van de te maken projecten)

Deze stempelworkshops zijn geschikt voor iedereen: degenen die al jaren creatief bezig zijn met stempels en/of papier, degenen die willen starten met een nieuwe hobby en degenen die het leuke vinden om af en toe creatief bezig te zijn.

Neem contact met mij op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Heeft u zelf onvoldoende ruimte, maar u wilt wel kennismaken met de geweldige producten van Stampin' Up!? In overleg kunnen we de stempelavond /-ochtend ook bij mij thuis in Midwoud houden. U nodigt dan de gasten uit en ik zorg voor de koffie/thee en iets lekkers.

U ontvangt na het maken van een afspraak de jaarcatalogus en eventueel geldende seizoenscatalogus GRATIS

Data in overleg. 
 Stempelavond: vanaf 20.00 uur 
Stempelochtend: vanaf 9.30/10.00 uur  
De duur van de workshop is ongeveer 2 -2,5 uur

Voor informatie, opgave en het maken van een afspraakmail@stampinclubnederland.nl