WORKSHOP AGENDA

Plezier in mijn hobby deel ik graag met anderen, daarom geef ik workshops. Ik vind het geweldig om te zien dat zoveel vrouwen (en ook mannen) mijn passie delen en de meest mooie en leuke creaties maken tijdens een workshop. Of deelnemers ervaring hebben maakt niet uit. Er is voor elk wat wils! De enige voorwaarde is dat ze het leuk vinden om creatief bezig te zijn.

Ben je toe aan een ontspannen momentje voor jezelf (of samen met een vriendin), heb je creatieve inspiratie nodig, wil je een nieuwe techniek leren of een bijzondere kaart maken? Het kan allemaal! 

De workshops bij StampinClubNederland worden gehouden in Midwoud (NH).
Heerlijk een dagdeel aan de slag met stempels, inkt en papier. De workshops zijn altijd gezellig, leerzaam en ontspannen. Niks moet maar alles mag!
De projecten die tijdens de workshops worden gemaakt, kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen bij de betreffende workshops.

De genoemde kosten zijn inclusief alle (basis-) materialen, koffie/ thee en iets lekkers. 
Werk je liever met je eigen basismaterialen? Dan ben je natuurlijk vrij om deze mee te brengen. Informatie en opgavemail@stampinclubnederland.nl

ONTVANG 25% KORTING OP DE WORKSHOPPRIJS
De meeste workshops zijn geschikt voor zowel de beginner als ervaren creatieveling. 
Ken je iemand die ook creatief is en een workshop leuk zou vinden? 
Neem hem/ haar dan gerust eens mee!

Geef bij opgave voor een workshop aan dat je een introducee meeneemt*
Komen jullie allebei voor de eerste keer? 
Dan ontvang je allebei 25% korting op de workshop.
*Voorwaarde is dat de introducee nog niet eerder een workshop 
bij StampinClubNederland heeft gevolgd. 

De volgende workshops staan momenteel gepland:

Workshops Spirited Snowmen 

vrijdag 5 oktober  10.00-12.30 uur
Deze workshop heeft een hoog 'cute'-gehalte. 
We gaan namelijk werken met deze vrolijke sneeuwmannen. Zijn ze niet schattig!?
We maken in totaal 3 kaarten. Daarbij combineren we deze stempels met andere mooie stempels uit de nieuwste kerstcollectie van Stampin' Up! En passen we een aantal leuke en verrassende technieken toe.

Prijzen:
€ 29,95 incl. stempelset Spirited Snowmen (t.w.v. € 23,00)*
€ 15,00 excl. stempelset
*Indien je incl. stempelset boekt, graag opgave uiterlijk 30-09-2018 i.v.m. bestellen.

VERRASSENDE KADOOTJES MET ENVELOP PUNCH BOARD

VRIJDAG 2 NOVEMBER 10.00-13.00 UUR (=VOL)
ZATERDAG 24 NOVEMBER 14.00-17.00 UUR


Het Envelope Punch Board is een heel handig hulpmiddel voor het maken van enveloppen in minstens 30 formaten. Maar er is meer...

Dat het Envelop Punch Board niet alleen gebruikt kan worden voor het maken van enveloppen, laat ik je tijdens deze workshop zien. Behalve enveloppen in veel variaties, kun je er namelijk ook hele leuke doosjes en cadeauverpakkingen mee maken voor elke gelegenheid.

Ben je al in het bezit van een Envelop Punch Board, maar weet je eigenlijk niet wat je ermee kunt, doe je er te weinig mee en wil je er graag meer uithalen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Tijdens deze workshop leg ik je de basistechnieken uit, geef je handige tips en je gaat naar huis met een cadeau-doosje, een tasje en een verrassende cadeau-envelop.

Prijzen:
€ 35,00 incl. Envelop Punch Board*
€ 15,00 excl. Envelop Punch Board
Als je al in het bezit bent van een Envelop Punch Board, dan verzoek ik je deze mee te brengen.

*Indien je boekt incl. Envelop Punch Board, dan graag opgave uiterlijk 1 week voorafgaand aan de workshop, zodat het voor je klaarligt.
Voor 2 november: opgave uiterlijk 28 oktober
Voor 24 november: opgave uiterlijk 17 november


VERRASSENDE VOUWKAART

WOENSDAG 21 NOVEMBER 10.00-12.30 UUR 
WOENSDAG 21 NOVEMBER 19.30-22.00 UUR

VRIJDAG 14 DECEMBER 10.00-12.30 UUR
VRIJDAG 14 DECEMBER 19.30-22.00 UUR
NB. Op beide data maken we een ander project 

De naam zegt het al: tijdens deze workshop maken we een verrassende kaart (en soms een cadeauverpakking). Eentje met een apart vouw, vorm of interactief detail. Het is meestal een vrij uitgebreid project, waar je alle aandacht voor nodig hebt. Daarom maken we tijdens deze workshop 1 project. Maar het is niet moeilijk. Stap-voor-stap kan iedereen het! 

PRIJS: € 10,00 per persoon TECHNIEK WORKSHOP 
KERSTKAARTEN MET SHIMMERPAINT

VRIJDAG 19 OKTOBER 10.00-12.30 UUR (= VOL)
VRIJDAG 19 OKTOBER 19.45-22.15 UUR

Shimmer paint is een klein, maar krachtig potje verf in prachtige metallic-achtige kleuren (goud, koper, champagne en frost white). Met deze verf kun je o.a. stempelen, sponsen, kleuren en nog veel meer. Hoe? Dat laat ik je allemaal zien en ervaren.

PRIJS: 19,50*
Inclusief Shimmer Paint (Frost White)


Algemene informatie over de technieken-workshops
Tijdens de techniek-workshops laat ik je zien hoe je meer uit de stempels, inkten en andere producten van Stampin' Up! kunt halen. Want er zijn zoveel meer verrassende en leuke dingen mogelijk.

Elke workshop staat er een andere techniek centraal. Naast uitleg over de techniek, geef ik je natuurlijk ook tips & trucs. Tijdens de workshop maken we ca. 3 kaarten/ projecten.

Je ontvangt een beschrijving van de behandelde techniek in een handige hoes, waaraan je tevens de gemaakte voorbeelden toe kunt voegen. Zo kun je e.e.a. thuis nog eens rustig nalezen en er zelf mee aan de slag gaan. 

Voor € 12,25 is er een handig handig album (15,2 x 20,3 cm) verkrijgbaar. Hier kun je de hoesjes met beschrijvingen van de technieken netjes in opbergen. Zo ontstaat een mooi naslagwerk van alle technieken.

Wil je graag meer halen uit je stempels, inkten en andere hobbymaterialen? Wil je graag nieuwe en verrassende technieken leren? Dan zijn deze workshops iets voor jou!


Kaartenbuffet

De kaartenbuffetten bij StampinClubNederland zijn inmiddels welbekend en altijd gezellig. Gewoon lekker een dagdeel ontspannen en in je eigen tempo kaarten maken. Want zeg nou zelf, het is altijd handig om een voorraadje kaarten bij de hand te hebben.

Tijdens het kaartenbuffet maak je 5 verschillende en eenvoudige kaarten, die je kiest uit een vooraf opgegeven menu. Dit menu kun je maximaal 1 week voor de geplande datum op de website vinden op de pagina Kaartenbuffet. Je ontvangt hiervan een persoonlijk bericht.

Kerstkaarten-buffetten:

Vrijdag 7 december 10.00-12.30 uur  (nog 2 plekjes)
Woensdag 12 december 19.30-22.00 uur PRIJS: € 12,50 per persoon


Liever een stempelfeestje bij je thuis?

Heb je zin in een creatieve ochtend, middag of avond samen met je vriendinnen en/of bekenden? Geen probleem! 

We plannen samen een datum, jij nodigt vrienden en bekenden uit (minimaal 4 inclusief jezelf) en ik kom met mijn stempels, inkt, papier en andere materialen bij jou thuis. 

Samen maken jullie 2 projecten (dat kan in overleg een kaart en/of cadeauverpakking zijn). Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie lekker aan de slag. En ondertussen kletsen jij en je vriendinnen gezellig bij. Succes en plezier gegarandeerd!

Je ontvangt bovendien GRATIS de Stampin' Up! jaar- en seizoenscatalogus met daarin de complete collectie producten en leuke, inspirerende voorbeelden.

De gezellige en leerzame stempelsfeestjes duren ca. 2-2,5 uur en zijn ideaal om kennis te maken met de unieke stempels en producten van Stampin' Up!, de nieuwste materialen uit te proberen of een leuke techniek te leren.

Grote kans dat je gasten na deze workshop ook enthousiast zijn geworden en thuis aan de slag willen gaan met de mooie en unieke producten van Stampin' Up! Uiteraard bestaat er dan de mogelijkheid om de producten te bestellen. En afhankelijk van het enthousiasme van de gasten, kun jij dan wellicht gratis cadeautjes uitzoeken. Dubbel feest!

Heeft u zelf onvoldoende ruimte thuis? 
In overleg kunnen we het stempelfeestje ook bij mij thuis in Midwoud houden. 

PRIJZEN & DATA: In overleg

Contactinformatie: 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden of het maken van een afspraken. Ik help je graag!

StampinClubNederland
Minnewei 68
1679 GW  MIDWOUD

Mobiel: 06-33 79 35 56
E-mail: mail@stampinclubnederland.nl