WORKSHOPS & STEMPELPARTY

Plezier in mijn hobby deel ik graag met anderen, daarom geef ik workshops. 
Of deelnemers ervaring hebben maakt niet uit. Er is voor elk wat wils! 

Ben je toe aan een ontspannen momentje voor jezelf (of samen met een vriendin), heb je creatieve inspiratie nodig, wil je een nieuwe techniek leren of een bijzondere kaart maken? Het kan allemaal! 


De workshops bij StampinClubNederland worden gehouden in Midwoud (NH).

Heerlijk een dagdeel aan de slag met stempels, inkt en papier. De workshops zijn altijd gezellig, leerzaam en ontspannen. Niks moet maar alles mag!

Algemene informatie
De genoemde kosten zijn inclusief alle (basis-) materialen, koffie/ thee en iets lekkers. Werk je liever met je eigen basismaterialen (lijm, schaar, snijgerei e.d.)?  Dan ben je natuurlijk vrij om deze mee te brengen. 

Informatie en opgave: mail@stampinclubnederland.nl
Is de workshop van je keuze volgeboekt? Laat het me weten! Bij voldoende animo, is het wellicht mogelijk een tweede workshop in te plannen.

Neem gerust een introducee mee!
De meeste workshops zijn geschikt voor zowel de beginner als ervaren creatieveling. 
Ken je iemand die ook creatief is en een workshop leuk zou vinden? Neem hem/ haar dan gerust mee!

Geplande Evenementen 
Een overzicht van alle geplande evenementen vind je op mijn Stampin' Up! website bij Evenementen. Noteer de data en/of reserveer alvast een plekje. Nog niet voor alle evenementen is de exacte invulling bekend. Hou dan ook de website en Facebook in de gaten voor meer informatie. 
NB. Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. De projecten die tijdens de workshops worden gemaakt, kunnen afwijken van de getoonde voorbeelden.

***************
De volgende workshops staan de komende periode gepland bij StampinClubNederland. 
Meld je aan: mail@stampinclubnederland.nl


******************************


Workshop Origamidoosje
Vrijdag 13 oktober 2023 van 10.00-13.00 uur
Vrijdag 13 oktober 2023 van 14.00-17.00 uur

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het mooie papier uit de Garden Walk papiercollectie. En we maken dit doosje met een bijzondere verrassing onder de deksel. En met behulp van stansen maken we er een mooie bloemendecoratie op. Als er tijd over is, maken we er nog een leuke kaart bij met de overgebleven materialen uit het pakket.

Kosten: € 20,00 per persoon
Incl. Alle materialen, lijm, gebruik van gereedschappen*, inkt & koffie/thee met lekkers. 
*Graag zelf een snij-/ rilapparaat meebrengen.

*************************
Overige workshop data 2023
Vrijdagen van 10.00-12.30 uur en 
van 14.00-16.30 uur*
*Bij voldoende animo

Op onderstaande data staan de workshops van dit jaar gepland (onder voorbehoud). Hiervoor kun je je al inschrijven. Het onderwerp en de producten, waar we mee gaan werken worden nog nadere bepaald (ideeën en wensen zijn welkom!).
 Hou de website in de gaten voor meer informatie.

17 november 2023
15 december 2023

Kosten: € 20,00 per persoon
Incl. Alle materialen, lijm, gebruik van gereedschappen, inkt & koffie/thee met lekkers.
 ++++++++++++++++

Kaartenbuffet

De kaartenbuffetten bij StampinClubNederland zijn inmiddels welbekend en altijd gezellig. Gewoon lekker een dagdeel ontspannen en in je eigen tempo kaarten maken. Want zeg nou zelf, het is altijd handig om een voorraadje kaarten bij de hand te hebben.

Tijdens het kaartenbuffet maak je 4 verschillende en eenvoudige kaarten, die je kiest uit een vooraf opgegeven menu. Dit menu kun je maximaal 1 week voor de geplande datum op de website vinden op de pagina Kaartenbuffet. Je ontvangt hiervan een persoonlijk bericht.


Stempelfeestjes aan huis


Heb je zin in een creatieve ochtend, middag of avond samen met je vriendinnen en/of bekenden? Geen probleem! 

We plannen samen een datum, jij nodigt vrienden en bekenden uit (minimaal 4 inclusief jezelf) en ik kom met mijn stempels, inkt, papier en andere materialen bij jou thuis. 

Samen maken jullie 2 projecten (dat kan in overleg een kaart en/of cadeauverpakking zijn). Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie lekker aan de slag. En ondertussen kletsen jij en je vriendinnen gezellig bij. Succes en plezier gegarandeerd!

Je ontvangt bovendien GRATIS de Stampin' Up! jaar- en seizoenscatalogus met daarin de complete collectie producten en leuke, inspirerende voorbeelden.

De gezellige en leerzame stempelsfeestjes duren ca. 2-2,5 uur en zijn ideaal om kennis te maken met de unieke stempels en producten van Stampin' Up!, de nieuwste materialen uit te proberen of een leuke techniek te leren.

Grote kans dat je gasten na deze workshop ook enthousiast zijn geworden en thuis aan de slag willen gaan met de mooie en unieke producten van Stampin' Up! Uiteraard bestaat er dan de mogelijkheid om de producten te bestellen. En afhankelijk van het enthousiasme van de gasten, kun jij dan wellicht gratis cadeautjes uitzoeken. Dubbel feest!

Heeft u zelf onvoldoende ruimte thuis? 
In overleg kunnen we het stempelfeestje ook bij mij thuis in Midwoud houden. 

PRIJZEN & DATA: In overleg (vanaf € 5,00 p.p.)

Contactinformatie: 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden of het maken van een afspraken. Ik help je graag!

StampinClubNederland
Minnewei 68
1679 GW  MIDWOUD

Mobiel: 06-33 79 35 56
E-mail: mail@stampinclubnederland.nl