donderdag 8 september 2022

Feel Good Stampin' Bloghop - Kerstkaart met Boughs of Holly

 

Hallo en leuk dat je op mijn blog bent aangekomen. Welkom bij een nieuwe bloghop van het Feel Good Stampin’ Designteam!

Met het team inspireren we je elke maand met mooie en leuke projecten, gemaakt met de producten van Stampin’ Up! Van elk project is een stap-voor-stapbeschrijving in de vorm van video, foto of tekst beschikbaar. Deze kun je GRATIS downloaden en opslaan. Zo kun je zelf ook met een goed gevoel aan de slag met de producten van Stampin’ Up!

THEMA

Elke maand zijn de projecten gebaseerd op een thema. En het thema van deze maand is:

Case je favoriete Artisan Designteamlid


Het Artisan Designteam van Stampin' Up! is een groep getalenteerde Stampin' Up! demonstratrices die inspirerende projecten en ideeën laat zien met de producten uit de collectie. Elk jaar wordt het team samengesteld uit heel veel aanmeldingen.

Ik heb niet echt een favoriete Artisan Designer :-). Ik vind dat elke designer wel iets heeft dat me aanspreekt. Dus koos ik voor een kaart die me aansprak. De kaart zie je hierboven en is van Karen Hadler


Ik maakte een kerstversie en gebruikte het prachtige Boughs of Holly Designerpapier uit de juli-december 2022 mini-catalogus.


Daarbij heb ik de mooie stansen uit de set Holly Berry Dies gebruikt. En de teksten uit de Nederlandse set Onvergetelijk Feestelijk.

PROJECTBESCHRIJVING
Hieronder kun je de stap-voor-stapbeschrijving downloaden en het filmpje bekijken, waarin ik je laat zien hoe ik dit kaartje maakte.


Bij de projectbeschrijving vind je tevens een link naar de gebruikte materialen voor deze kaart.


Ik ben heel benieuwd naar de favoriete Artisan Designer van de anderen. Hop je mee? Klik op de naam onder die van mij (Yvonne Neefjes) om verder te gaan.



Tot stempels!


Creatieve groet

Yvonne

X

2 opmerkingen:

kaneeltje zei

Een beauty!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een hele mooie case geworden Yvonne! En een mooi origineel wat je hebt uitgezocht 🌺☕️