maandag 8 oktober 2012

Onafhankelijk demonstratrice Stampin' Up!®

Lieve volgers,

Na vele voorbereidingen en een portie geduld, is het eindelijk zover!  Vanaf vandaag ben ik officieel onafhankelijk demonstratrice Stampin' Up!® 

Ik heb er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan met de mooie en exclusieve producten van Stampin' Up!® en nieuwe mensen te ontmoeten en te inspireren.

Als je ook aan de slag wilt met de producten van Stampin' Up! organiseer dan een workshop bij jou thuis. 
Stuur een e-mail naar: mail@stampinclubnederland.nl om een afspraak te maken.
Ik zorg voor de materialen en jij voor de gasten. Je ontvangt de catalogus gratis en bovendien kun je gratis producten verdienen of producten met 50% korting aanschaffen. 
Kijk voor meer informatie even hier.

De online brochures met alle producten vind je aan de rechterzijde van de site. Beiden zijn in het Engels. De jaar catalogus bevat Europrijzen. De herfst-/wintercatalogus is 1 september verschenen en bevat helaas alleen de prijzen in ponden. Voor de prijslijst in Euro's klik je even op de link onder de herfst-/winter catalogus.

Als je de catalogus thuis gestuurd wilt krijgen om op je gemak door te kunnen bladeren, stuur me dan een e-mail. Het is een prachtig naslagwerk om te bewaren, met vele voorbeelden en ideeën. 
De catalogus kost  € 7,95 (excl. € 3 verzendkosten).

Tenslotte, wil ik jullie even laten weten dat ik het hartstikke leuk vind en zeer op prijs stel
dat jullie mijn blog volgen. Bedankt voor het langskomen!

Groeten, Yvonne

3 opmerkingen:

Nadine zei

Gefeliciteerd! Ik ben een clubje dames aan het verzamelen voor een workshop bij mij thuis, gaat zeker lukken, we zijn benieuwd!

Yvonne zei

Hoi Nadine, bedankt! Ik heb er zin in. Binnenkort hebben we even contact om iets af te spreken.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Jij ook van harte gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging. En heel veel succes, maar dat gaat helemaal goed komen! ps. de herfst winter catalogus van Duitsland heeft wel euro prijzen, misschien een link naar die catalogus maken. Dat kijkt toch makkelijker met prijzen.