donderdag 15 november 2012

Kleine wezentjes


Een poosje geleden heb ik mij aangemeld bij Post voor Kanjers. Een geweldig initiatief, waarbij je éénmaal in een bepaalde periode een kaartje stuurt naar een Kanjer, die wel wat afleiding kan gebruiken. Deze maand was Kyra aan de beurt om kaartjes te ontvangen. Ze houdt van gekke en grappige kaarten.

Op Pinterest kwam ik al eerder een aantal leuke wezentjes tegen, die allemaal gemaakt zijn met de Owl Punch (# 118074, p.185). En ik wist meteen, dat ik daar een kaart mee wilde maken voor deze Kanjer.


De basis is wit cardstock met daarop een stuk Daffodil Delight, dat is bewerkt met een embossingfolder Fancy Fan (#127751, p.189). Daarop is een strook dessinpapier geplakt uit de Designer Series Paper Stacks Brights (# 117155 p.153). Een prachtig pakket papier met 2x2 vellen dubbelzijdig dessinpapier in 10 kleuren. Per kleur familie is zo'n pakket verkrijgbaar evenals de In-Colors.

De tekst komt uit de set Made for You (# 126342, p. 44) en is daarna geponst met de Extra Large Oval Punch (#119859, p.184). Zoals gezegd zijn de wezentjes allemaal gemaakt met de Owl Punch. Een ontzettend leuke en veelzijdige pons! 


Bedankt voor het langskomen en fijne dag vandaag!

Groetjes, Yvonne

##################################


  • Extra besteldatum: 20 november en bij voldoende bestellingen een gratis inktpad cadeau (bij bestellingen vanaf  € 50)! Bovendien worden de gastvrouwen euro's eerlijk verdeeld onder de bestellers.1 opmerking:

Je@net zei

Wat een geweldig leuk kaartje, Yvonne. Dat gaat vast in de smaak vallen bij deze kanjer!