dinsdag 20 november 2012

Liftchallenge #30


Het is al even geleden dat ik meedeed aan een challenge, gewoon omdat de tijd me ontbreekt. Maar deze week is er weer een nieuwe Liftchallenge van start gegaan. En nu wil het toeval dat ik al eerder een dergelijk kaartje heb gezien en gelift, maar nog niet had gepost!


Uiteraard zijn alle materialen van Stampin' Up!
Ik heb gestempeld met de sterren en kerstballen uit de set Delightful Decorations (# 127787, p.10). De tekst komt uit de set Greetings of the Season (# 128033 p.8 Herfst-/winter) en is gestempeld met Versamark (# 102283, p.159) en daarna bewerkt met Embossingpoeder Goud (# 109129, p.159). Ik heb de kerstballen gestempeld met Cherry Cobler (# 126966) en de sterren met Crumb Cake (# 126975). Om de kaart heb ik nog een lijntje getekend met een Stampin' Write marker Cherry Cobler (# 119681).
 

Dit kaartje doet dus mee met Liftchallenge #30.

Groetjes, Yvonne

8 opmerkingen:

Gerda zei

Een stijvol kaartje!

Nadine zei

Wat een toeval, maar hij is erg mooi! Prachtige stempels en een heel sierlijke tekst. Leuk dat je met ons meedoet Yvonne!

Margot zei

erg mooi, vind de tekst op het vaantje leuk gedaan!

Marjan Küppers zei

Inderdaad heel toevallig, mooie kaart! Fijn dat je meedoet met onze Liftchallenge.

Je@net zei

Prachtig kaartje, Yvonne, en wat heb je de tekst er mooi op verwerkt!

Ellen zei

Wat een gave lift!
Groetjes Ellen

Cornelie zei

Hoi Yvonne! Wat leuk dat je ook meedoet met de liftchallenge. Hele leuke kaart, en de banner doet het ook goed! Dank je wel voor het meedoen!
Wil nog even tegen je zeggen dat de SU party erg geslaagd was! Je hebt het goed voor elkaar, mooie materialen, en hele mooie en inspirerende voorbeelden! Veel succes verder, maar dat gaat volgens mij helemaal lukken!
Wie weet ontmoeten we elkaar nog eens, ik vond het in ieder geval heel erg leuk!!
Groetjes Cornelie

Brendaxx zei

Heel erg mooi kaartje, mooie stempels, mooie kleuren en die banner maakt het helemaal af! Groetjes,Brenda