woensdag 26 december 2012

Kerstdoosjes en sneeuwmanlichtjes


Genieten jullie ook zo van de kerstdagen? Gisterochtend hebben we lekker rustig aangedaan; uitgeslapen en heerlijk ontbijten. En de middag brachten we door bij mijn ouders, waar we 's avonds heerlijk hebben gegeten met z'n allen. 

En dan is het vandaag alweer Tweede Kerstdag. Je leeft er een paar dagen naar toe en voor je het weet zijn die twee dagen zo weer om. Ach ja, time flies when your having funVandaag waren we bij de schoonfamilie. En voor mijn nichtjes en neefjes maakte ik deze kleine kadoosjes met een sneeuwmanlichtje. 
Zijn ze niet schattig? Het idee voor de lichtjes vond ik op het blog van Becky Robberts.


 In de doosjes heb ik een zakjes met marshmallows gedaan.


Voor de volwassenen maakte ik onderstaande doosjes, in verschillende uitvoeringen, met wat lekkere kerstchocolaatjes erin. Lijkt het je ook leuk om kadoosjes te maken? Organiseer dan een gezellige workshop met vrienden/ vriendinnen en/of familie bij jou thuis. In het nieuwe jaar organiseer ik ook regelmatig een workshop bij mij thuis, waar u van harte welkom bent. Volgende week komen de data hiervan op de website. Ook voor kinderworkshops bent u bij StampinClubNederland aan het juiste adres. 
Neem contact met mij op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:
Stempels: Make a Mitten, Snowflake Soiree, Delightful Decorations
Inkt: Baja Breeze, Marina Mist, Cherry Cobbler, Crumb Cake, Early Espresso, Old Olive
Cardstock: Whisper White, Very Vanilla, Real Red, Marina Mist
Accessoires: Punch Mitten, Blossom Punch, Ornament Punch,Adorning Edgelits, Adorning Accents Embossingfolder, Punch Extra Large Oval, Seambinding Ribbon Very Vanilla en Cherry Cobbler, Sweater Trim white.

1 opmerking:

Je@net zei

Wat ziet dat er super leuk uit, Yvonne. Zeker weten dat zo'n leuk presentje in de smaak gevallen is bij iedereen.
Alvast een fijne jaarwisseling gewenst!