zaterdag 19 januari 2013

Oh, Hello

Twee weken geleden begaf de flitser van mijn fototoestel het. Het apparaat is nog geen jaar oud, dus maar even opgestuurd. Maar ja, dan kun je geen foto's meer maken en grijp je even mis!. Nu had ik wel een fototoestel geleend, maar dat was het toch niet helemaal. Vandaar dat het met de kaartjes even wat rustiger was op de website. Maar vanmiddag werd het fototoestel keurig thuis bezorgd en werkt weer perfect. Vanaf vandaag dus nieuwe creaties en meteen maar twee om de schade in te halen :). Voor de kaartjes heb ik producten uit de nieuwe catalogus gebruikt. Het was weer even wennen na de herfst-/winter producten. Maar dat duurde niet lang...er staan weer vele leuke dingen in. 


Voor het eerste kaartje heb ik mij laten inspireren door de voorzijde van deze nieuwe Lente-/ zomer catalogus. De basiskaart in de kleur Crumbcake heb ik bewerkt met de Colour Spritzer Tool (#107066, p.179) en de Stampin' Write Marker Calypso Coral. Dat geeft zo'n leuk effect en net even iets extra's aan de kaart. Het papier komt uit de serie Tea for Two en ook de Paper Doilies staan in de nieuwe catalogus. De stempelset die ik gebruikte heet Oh, Hello.


Voor de tweede kaart heb ik als basis Basic Grey gebruikt en deze bewerkt met de nieuwe embossingfolder Honeycomb. Ook weer zo leuk en veelzijdig! De ovalen is een set van 6 Framelits Dies, genaamd Ovals Collection. De stempelset combineert super met de stansen en zijn als bundel verkrijgbaar. 
In dat geval heb je 15% korting!  

Alle producten zijn vanaf 1 februari te bestellen bij StampinClubNederland. De eerstvolgende verzamelbestelling is 2 februari a.s. Als u ook de nieuwe lente-/ zomercatalogus wilt ontvangen, stuur me dan even een e-mail: mail@stampinclubnederland.nl. Voor € 2,75 inclusief verzendkosten stuur ik een exemplaar per post.

################################

Agenda:
22 januari - Verzamelbestelling en start Sale-a-Bration
  2 februari - Verzamelbestelling
 9 februari -  Open dag!
  

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een super leuke kaartjes heb je weer gemaakt, Yvonne. Ze zijn allebei erg mooi geworden!