maandag 4 februari 2013

Kinderfeestje met Stampin' Up!

Afgelopen weekend heb ik op het kinderfeestje van de dochter van een vriendin een workshop stempelen verzorgd. Er waren 7 gezellige tiener meiden en ik had twee projecten voorbereid:Voor de jarige had ik natuurlijk een klein cadeautje meegenomen.


Nadat de cadeautje uitgepakt waren, konden we beginnen met de kaart. 

Ik had verschillende stempel sets en kleuren inkt meegenomen, dus keuze genoeg. Er werd lustig op los gestempeld. Het was hard werken, maar ondertussen was er natuurlijk ook gewoon tijd om gezellig te kletsen.


Met af en toe een beetje hulp ontstonden prachtige kaarten. En dan is het altijd weer leuk om te zien dat ze allemaal zo verschillend zijn.


Na een pauze met drinken en chips, ging de workshop verder. En maakten de meiden het schattige tasje. Ook weer ieder op haar eigen manier. Ik had voor iedereen een lippenstift-gum (zie de foto boven dit bericht) meegenomen om in het tasje te doen.


Iedereen was trots en blij met de creaties en ik vond het ontzettend leuk om te doen. Kortom, het was een geslaagd partijtje. Tenslotte, hebben de meiden ter afsluiting nog lekker gegeten.

Opperste concentratie bij iedereen
Als u ook nog op zoek bent naar een leuke invulling voor een kinderfeestje, neem dan vrijblijvend contact met mij op per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl
Of kijk even HIER.

Groetjes, Yvonne
2 opmerkingen:

Karlacrea zei

Wat ziet dat er super leuk uit Yvonne. Wat ook een mooie workshops heb je gedaan. Leuk he al die verschillende kaarten die er uitkomen.
Gr Karla

Je@net zei

Wat ziet dat er super leuk en gezellig uit, Yvonne. Kan me voorstellen dat het een geslaaagd feestje was!