maandag 11 februari 2013

Zomaar een kaartje...

...om even 'hallo' te zeggen.

Dit kaartje is gemaakt met de stempelset Oh, Hello uit de lente catalogus. In combinatie met de nieuwe Ovals Collection Framelits Dies zijn er legio mogelijkheden met deze set.
De stansen en stempelset zijn apart verkrijgbaar, maar ook in een bundel. Je krijgt dan maar liefst 15% korting op de prijs!De grootste stans uit de set heeft een geschulpt randje en een afmeting van ca. 13 x 10,5cm. Ik heb een stuk karton dubbelgevouwen en met deze stans een dubbele kaart gesneden. Daarna een stuk Calypso Coral (In-Colour '11-'13) en een stukje dessin papier uit de serie Tea for Two, ook uit de lentecatalogus, op elkaar geplakt en uitgesneden met de op één na grootste ovaal en op de kaart geplakt. Tenslotte, nog een stukje Baker's twine Lucky Limeade en een paar plakparels om de kaart af te maken.

Aankomende zaterdag 16 februari wordt de tweede verzamel bestelling van de maand februari geplaatst. En het is nog steeds Sale-a-Bration!

Als de omzet van deze verzamel bestelling € 425 of meer bedraagt, verloot ik de Sale-a-Bration bundel onder alle bestellers! De bundel bestaat uit: het design papier Sycamore Street, lint & knoopjes en de stempelset Madison Avenue. Een mooie set om prachtige creaties te maken! U kunt nog mee bestellen (betaling dient 15 februari binnen te zijn). Stuur mij een e-mail: mail@stampinclubnederland.nl en maak kans op deze prachtige bundel!Gebruikte materialen:
Inkt: Calypso Coral, Lucky Limeade
Cardstock: Calypso Coral
Papier: Designer Series Paper Tea for Two (129311)
Accessoires: Ovals Collection Framelits (129381)
Overig: Baker's Twine Lucky Limeade (125527), Rhinestones Basic Jewels (119246) 

Geen opmerkingen: