donderdag 7 maart 2013

Een nieuwe SU-per Challenge

Vandaag is een nieuwe challenge van start gegaan op het blog van SU-per Challenges. Dit keer is het de bedoeling een kaart te maken naar aanleiding van een sketch. Dit is de sketch: 


En uiteraard heb ik ook weer een bijdrage geleverd ter inspiratie. Dit is mijn uitwerking:


De basis van de kaart is Basic Grey en daarop een stuk Pimrose Petals. Ik heb de achtergrond gestempeld met de set Secret Garden. Een mooie set met 5 bloemen stempels, een steel en een takje. Er zijn apart ook bijpassende stansen te koop. Als je de stempels en stansen echter in een bundel koopt, bespaar je 15%!

De kaart is verder afgewerkt met een Paper Doily (taart rondje), vlinders en banners van dessinpapier. De hoek uit de banner maakte ik met behulp van de Postage Punch, maar je kunt hier elke vierkante pons voor gebruikten. Zonder uitmeten heb je zo in een handomdraai een mooie banner! Het zilveren rondje is een Soda Poptop, die ik door de Big Shot draaide, waardoor deze plat gedrukt werd. De stempels van de set Collage Curious passen hier precies in. Even met de 2,5 cm (1") cirkelpons stansen en erin plakken!

Kijk ook eens op het blog van  SU-per Challenges en doe gezellig mee!
 Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van de producten van Stampin' Up! Maar als dat niet lukt is dat geen probleem. 

Fijne dag vandaag! 

Yvonne

Gebruikte materialen:
Papier: Basic Grey, Pimrose Petals, First Edition (121878), Tea for Two (129311)
Inkt: Pimprose Petals, Gumball Green, So Saffron
Stempels: Secrect Garden (129144), Bloomin' Marvelous (Sale-a-Bration; GRATIS bij € 60 besteding), Collage Curious (129102)
Accessoires: Paper Doily (129399), Soda Poptops (129388). Postage Punch (122344), 1" Cirkel Punch (119868)

###################################

Agenda:
16 maart - Verzamel bestelling met verloting van de Sale-a-Bration bundel!


Geen opmerkingen: