maandag 1 april 2013

Vrolijk Pasen!

Het kan nog vandaag, Tweede Paasdag, om iedereen een vrolijk Pasen te wensen. Heerlijk even een paar dagen vrijaf en genieten met elkaar. Het weer werkt in elk geval mee - er schijnt een heerlijk zonnetje!

Het is alweer even geleden sinds mijn laatste blogbericht, maar het is dan ook een drukke week geweest. Wat niet wil zeggen dat ik niets gedaan heb. Ik heb weer een aantal leuke voorbeelden gemaakt, die de komende dagen op de website zullen verschijnen.

Omdat het nu nog Pasen is, wil ik jullie als eerste een kaartje in de Paassfeer laten zien. Deze hebben de dames gemaakt, die aanwezig waren op de party die ik vorige week gaf.


De gebruikte stempelset heet Flock Together (126732). Een schattige set, die ook  heel leuk gecombineerd kan worden met de set Take Care (126312) om er leuke voorjaarskaartjes mee te maken. Voor dit kaartje heb ik de stempels gecombineerd met dessinpapier, namelijk Birds of a Feather (126899). Dat is wat mij betreft o.a. voor Pasen ook een perfecte combi. Zie je hoe de stempels van de vogels en het kooitje terugkomen in het dessinpapier? Geweldig vind ik dat.
Dat is de kracht van Stampin' Up! Alles matched met elkaar - kleuren, inkten, papier en stempels.


Ik gebruikte de stempelset ook voor het cadeautje dat ik voor de gastvrouw maakte. Ze was op de dag van de party jarig. Een papieren tas heb ik beplakt met Pimrose Petals en Whisper White en daarop had ik verschillende vogeltjes gestempeld. Het idee kwam ik op Pinterest tegen.


En natuurlijk maakte ik ook voor de gasten een klein cadeautje:


En kijk eens wat een leuke traktatie de gastvrouw zelf gemaakt had:Een fijne dag vandaag!

##########################

Agenda:
19 april: Workshop Embossingtechnieken. Er is nog plek!
20 april:  Verzamelbestelling

1 opmerking:

Je@net zei

Dat ziet er uit als een super gezellige party, Yvonne! Mooie papiertjes en mooie creaties.