donderdag 23 mei 2013

Klein maar fijne kaartjesHet idee voor dit kleine kaartje (10 x 10cm) komt van Julie Davison.
Het zag er zo leuk uit met de Soda Poptop (129388), oftwel kroonkurk, in het midden en combinatie met het papier. De kroonkurk is platgemaakt met behulp van de Big Shot. U vindt deze leuke embelishments in de lentecatalogus. Net als het prachtige designer papier 'Tea for two' (129311). Het gebruikte karton is Crumbcake en So Saffron.


De grote cirkel is geponst met de 2,5" cirkel pons. 
De stempel in het midden komt uit de set Collage Curious (129102)


Met de geponste cirkel, die ik overhield, heb ik nog een andere variatie gemaakt. Op een stuk Crumbcake heb ik een stuk Calypso Coral geplakt en bestempeld met het roosje uit de Collage Curious set.


Tenslotte, heb ik nog een verjaadagskaartje gemaakt met het designer papier Patio Party (126916). Nu combineerde ik de crumb cake basis kaart met een aantal kleuren karton uit de in colour kleurgroep, namelijk Summer Starfruit, Pimrose Petals en Midnight Muse. De tekst en de achtergrond is gestempeld met behulp van de stempels uit de set Pennant Parade (124837).

Sinds deze week kunt u alle producten van Stampin' Up! ook online bestellen. U kunt op het logo rechts op de site klikken om direct naar de webshop te gaan.


############################

StampinClubNederland
Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
12 oktober: Compleet verzorgde workshopdag - houd deze datum vrij! 


Ook demonstratrice worden voor Stampin' Up!? Neem vrijblijvend contact met mij op.


1 opmerking:

Unknown zei

Wat een gave kaartjes en wat zie je blog er mooi uit. Goed bezig!
Groetjes Miriam