maandag 3 juni 2013

Achtergrond met navulinkten & video!


Vandaag heb ik twee kaarten om jullie te laten zien. 
Voor beide kaarten heb ik een achtergrond gemaakt met behulp van een leuke techniek, waarbij je vochtige babydoekjes en reïnkers nodig hebt.  Ik heb er een video van gemaakt om te verduidelijken hoe deze techniek werkt. Best wel spannend, want het is mijn allereerste video! Ik heb 'm zelf met mijn I-pad gefilmd en helaas heb ik geen statief, waardoor ik de stappen niet 'live' kon filmen. Maar ik denk dat het wel duidelijk is. En anders kunnen jullie natuurlijk altijd contact met mij opnemen met vragen. Er valt nog wel wat te verbeteren, maar er zullen vast meer video's volgen. Dus dat komt zeker goed.
De kaart met de hortensia is, zoals ik in de video al aangaf, gemaakt met de stempelset 'Best of Flowers'. Deze set bevat een aantal stempels die ooit in de collectie van Stampin' Up! zaten.  

Vanwege het zilveren jubileum van Stampin' Up! dit jaar wordt er een aantal favoriete stempels uit de laatste 25 jaar opnieuw uitgebracht. De stempels worden gecombineerd tot in totaal vijf sets 'The Best of...'  Elke maand, tot oktober, komt er een set uit. Elke set bevat ook een nog nooit eerder uitgebrachte stempel. In de maand juni komt de set 'The Best of Flowers' uit. 

De set is verkrijgbaar tot 31 maart 2014 (of zo lang de voorraad strekt) en
 kost € 17,95 (alleen clearmount). Artikelcode: 133342.


KLIK HIER VOOR DE FLYER

####################

StampinClubNederland
Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
12 oktober: Compleet verzorgde workshopdag - houd deze datum vrij! 

StampinClubNederland is er ook bij! Kom je ook?

2 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een leuke techniek! Dat is er één om te proberen uiteraard.... Als ik de tijd weer vind!

Je@net zei

Wat gaaf, Yvonne, en een super leuke techniek!