zondag 9 juni 2013

Een kaartje voor twee toppersVandaag twee kaartjes. Eentje voor hem en eentje voor haar. Het zijn kaartjes voor twee dorpsgenoten, een vader en zijn dochter, die afgelopen week de Alpe d'Huez hebben beklommen. Wat een topprestatie! En helemaal omdat de dochter meteen al bij het begin hard ten val kwam, doordat ze schrok van een afdalende fietser die hard onderuit ging. Ze kwam op haar pols terecht en heeft waarschijnlijk een breuk of scheurtje opgelopen. Maar ze heeft desondanks toch de top 1x bereikt. Nou, dan ben je wel een winnaar.


Daarom voor allebei een kaartje gemaakt met de set Blue Ribbon (125981). Een superleuke stempelset, waar je alle kanten mee op kan (verjaardag, bijzondere prestaties, geslaagd en ik heb nog wel meer ideeën). Voor het papier gebruikte ik het blokje Printed Poetry (129312).


 Voor de mannenversie van de kaart gebruikte ik de kleuren Midnight Muse en Gumball Green en voor de damesversie de kleuren Summer Starfruit en Raspberry Ripple. Allemaal In Colours uit de serie 2012-2014, dus die blijven lekker nog een jaartje in de catalogus. Gelukkig maar, want ze zijn heel mooi.

Een heel fijne zondag nog.

Yvonne

StampinClubNederland
Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
12 oktober: Compleet verzorgde workshopdag - houd deze datum vrij! 

StampinClubNederland is er ook bij! Kom je ook?


1 opmerking:

Unknown zei

Wat een leuke kaartjes en wat een prestaties. Dan hebben ze dit kaartje dubbel en dwars verdiend hoor!!