woensdag 19 juni 2013

Happy Day & Workshop met nieuwste producten
De nieuwe catalogus verschijnt 2 juli a.s.. En wat staan er weer mooie producten in! Ik heb inmiddels een aantal leuke producten in huis en ben er al lekker mee aan de slag gegaan. 
 Zijn jullie nieuwsgierig naar de nieuwste producten en heb je zin om er ook mee aan de slag te gaan? Kom dan naar de workshop op maandagavond 1 juli a.s. 

We starten om 19.45 uur en je maakt een setje leuke kaarten met de allernieuwste producten en kleuren. Er zijn inspirerende voorbeelden te zien en je ontvangt bovendien de nieuwe catalogus GRATIS! De kosten zijn € 10 per persoon inclusief alle materialen, koffie/thee iets lekkers en de catalogus. Er zijn nog plaatsen vrij. Geef je nu op via: mail@stampinclubnederland.nl 


Voor het kaartje dat ik vandaag laat zien heb ik allemaal nieuwe producten gebruikt en een oude bekende. De gekleurde strookjes lijken net stukjes washi-tape. Deze tape in allerlei kleuren en motiefjes is erg populair op dit moment. Maar ik heb ze gemaakt met de stempelset Tape-it. Het is nu al één van mijn favoriete sets uit de catalogus! Ik stempelde de stukjes tape met de kleuren Strawberry Slush, Daffodil Delight, Island Indigo en Old Olive. 

De tekst komt uit de stempelset Happy Day. De achtergrond is gestempeld met Crumb Cake en een stempel uit de set Gorgeous Grunge. Ook een favoriet inmiddels en super leuk voor achtergronden. En dan tenslotte de bloem uit de stempelset Mixed Bunch. Een set die afgelopen jaar ook in de catalogus stond en gelukkig het komende jaar nog verkrijgbaar blijft.Wil je o.a. dit kaartje ook maken? 
Kom dan gezellig naar de workshop op 1 juli a.s.!

######################

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

29 juni: Laatste Verzamelbestelling voor de huidige catalogus
StampinClubNederland is er ook bij! Kom je ook?


2 opmerkingen:

Unknown zei

Erg mooi kaartje weer. Geweldige kleuren ook! Top :)

Je@net zei

Wat een leuk kaartje, Yvonne, mooie en vrolijke kleurtjes heb je gebruikt!