donderdag 27 juni 2013

Kleurenchallenge bij SU-per challenges


Vandaag gaat alweer de 10e challenge van SU-per challenges van start. Doe je ook gezellig mee? Deze keer is het een kleuren challenge met prachtige kleuren:


En dit is mijn uitwerking geworden:
 

In een bericht dat ik eerder plaatste schreef ik al dat ik op dreef was met de stempelset Hearts a Flutter. Dit is dus het andere kaartje geworden, dat ik maakte. Maar die was voor de SU-per challenge uitdaging van deze week, vandaar dat ik die niet eerder kon laten zien :).


Verder gebruikte ik de Artisan Embellishment kit. Je kunt deze leuke kit vinden in de lentecatalogus en is nog maar slechts een paar dagen verkrijgbaar. De kit bestaat uit leuke labeltjes, prachtige lintjes, knoopjes en mooie roosjes. Allemaal op elkaar afgestemd en ze passen perfect bij de gebruikte stempelset Hearts a Flutter en het Dessinpapier More Amore. Kortom, het maakt je kaartje of je project helemaal compleet.

Op 29 juni a.s. plaats ik een bestelling. Het is de laatste kans om deze producten nog in je bezit te krijgen, daarna helaas niet meer. Mail je bestelling naar: mail@stampinclubnederland.nl

Fijne dag vandaag!

#######################

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

29 juni: Laatste Verzamelbestelling voor de huidige catalogus
StampinClubNederland is er ook bij! Kom je ook?


2 opmerkingen:

Unknown zei

Super gaaf kaartje is dit geworden! Erg mooi gemaakt weer en de kleuren zijn weer top.

Je@net zei

Wat een lief kaartje, Yvonne, erg mooi geworden!