zaterdag 10 augustus 2013

Stampin' Up! party


Gisteravond had ik een stempel party bij Diana. Ik vroeg haar, toen we de afspraak maakten, of ze nog voorkeur had voor een stempelset of bepaalde techniek. En toen ze op mijn blog een aantal babykaartjes had gezien <HIER> en <HIER> mailde ze me, dat ze dat wel een leuk idee vond voor haar party. Ze wordt namelijk binnenkort weer oma, dus dan is het thema baby's helemaal leuk. 


Ik had een aantal voorbeeldkaartjes voorbereid met de stempelset Zoo Babies en de set Label Love. En bij binnenkomst waren er al enthousiaste ooh's en aah's te horen, dus de voorbeelden vielen in de smaak. Iedereen maakte haar keuze voor één van de kaartjes. Bij het kaartje hieronder en hierboven maakten we ook nog gebruik van het stampinwheel Gingham.Hier nog een kaartje met het mooie lint uit de In Color Serie


En deze schattige aapjes


Het tweede project dat we maakten was dit doosje. Leuk om geld, zoete snoepjes of bijvoorbeeld mooie sokjes in te doen en cadeau te geven. Het doosje is bestempeld met allemaal sterren uit de set Simply Stars. Een set die niet alleen voor dit soort thema's geschikt is, maar ook voor stoerdere jongens en mannenkaarten en natuurlijk voor de kerst.
Het was een zeer geslaagde avond, waarbij Diana ook nog leuke gratis producten uit mocht zoeken! 

Lijkt het je ook wel wat om met een groep vriendinnen een mooi project te maken, een nieuwe techniek te leren of die ene stempelset uit te proberen? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden van een stempel party bij jou thuis: mail@stampinclubnederland.nl

**************************

Nieuw: De Online StampinClub - start in september (VOL) 

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!

10 aug:Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
17 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
24 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
31 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60


2 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een suuuper gave kaarten en doosjes. Echt helemaal verliefd erop. Super mooi gedaan!!

Je@net zei

Wat een super leuke projectjes, Yvonne. Helemaal leuk.