maandag 30 september 2013

Allemaal vrolijke bloemen

Die vrolijke bloemen, zijn met dit mooie nazomer weer wel van toepassing. Heerlijk nog even genieten van een lekker zonnetje.


Eind augustus gaf ik een workshop voor een aantal dames uit de buurt, die het leuk vonden om eens kennis te maken met de mooie producten van Stampin' Up! We maakten deze leuke bloempot-kaart met de stempelset Flowershop en bijpassend pons PansyDe pons en stempelset zijn apart verkrijgbaar. Maar als je ze samen in een bundel aanschaft, dan ontvang je 15% korting! En het is zo'n leuke set, met vele mogelijkheden. Want een bloemetje komt in elke situatie wel van pas.


 De basis van de bloempot is cardstock in de kleur Smokey Slate en het dessinpapier komt uit de Designer Series Paper Stack Subtles. In de bloempot is een kaartje gestoken met daarop de bloemen in verschillende kleuren (Crushed Curry, Calypso Coral, Wisteria Wonder, Pool Party). En tenslotte nog een lintje om het geheel bij elkaar te houden. 

Wilt u ook een keer kennis maken met Stampin' Up!? Neem dan contact met mij op voor meer informatie en/ of het maken van een afspraak. Als u zelf een groepje creatievelingen bij elkaar kan brengen, dan kom ik ook graag bij u thuis voor een gezellige workshop/ stempel avond.
E-mail: mail@stampinclubnederland.nl / Telefoon: 06-33 793 556

Fijne dag vandaag!

***********************************
Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 


Woensdag 23 oktober staan we op het Hobbyfestival Hoorn in Sportcentrum Vredehof
Klik op de afbeelding om de bon te downloaden


1 opmerking:

Je@net zei

Wat ziet dat er vrolijk en fleurig uit, Yvonne. Heel erg leuk gedaan zo!