zaterdag 14 september 2013

Cadeau envelopAfgelopen week was mijn vriendin jarig. Als ons drukke schema het toelaat, gaan we samen lekker aan de slag met papier en stempels. En ze helpt me ook regelmatig met de wat groter workshops. Ze vroeg een bijdrage voor haar hobby. En natuurlijk moest dat in een creatieve verpakking. Zie hier, het resultaat:


Het is letterlijk een cadeau envelop geworden. Het eenvoudige, maar ontzettende leuke idee heb ik op [deze site] gezien. De envelop is dubbelgevouwen en aan een zijde dichtgeplakt. Aan de andere kant is de flap eraf gesneden (maar dat hoeft natuurlijk niet).
De voor en achterkant heb ik beplakt met designer series paperstack subtles collectie (Calypso Coral) en de stempelset die gebruikt heb is Create a Cupcake. De stempels zijn vervolgens geponst met de bijpassende pons Cupcake.


De binnenzijde natuurlijk ook nog even aangekleed, zodat ik er nog wat ik kon schrijven. Ik heb er geld in gedaan en om het een beetje gemakkelijk uit het zakje te halen heb ik er een paperclip aan bevestigd. 


Gezellig dat je even kwam kijken.

en een 

fijne dag vandaag!

******************************************

ACTIE IN DE MAAND SEPTEMBER: GRATIS producten uitzoeken t.w.v. 10% van het bestelbedrag (minimale bestelbedrag € 60). Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 


Woensdag 23 oktober staan we op het Hobbyfestival Hoorn in Sportcentrum Vredehof
Klik op de afbeelding om de bon te downloaden

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat ziet dat er super mooi uit, Yvonne, en zo netjes in detail afgewerkt!

Karlacrea zei

Leuk is deze he. Ik heb hem laatst ook al gemaakt!
gr Karla