zondag 8 september 2013

Nu verkrijgbaar: Productbundels


Vandaag heb ik een aantal kerst kaartjes om te laten zien, die ik vorige week maakte. Alle kaartjes zijn gemaakt met de producten uit de Herfst-/ wintercatalogus. 


De gebruikte producten (met uitzondering van stempels, inkt en embossingfolders) zijn bij StampinClubNederland nu verkrijgbaar in een bundel. Als u het ook lastig vindt om te kiezen uit al die mooie dessin papieren, karton, linten e.d. Dan is het aanschaffen van een bundel de ideale oplossing. Hiermee bespaart u bovendien minstens  € 30! Meer informatie over de bundels vindt u {HIER}.Alle kaartjes hebben het formaat 10 x 10 cm. Het is een klein maar fijn formaat en het leuke is, dat dit formaat precies in de Decorative Window Gift Box (132146) passen. Ideaal om cadeau te doen! Je vindt deze doosjes op pagina 36 in de herfst-/ wintercatalogus. Behalve kaarten kun je natuurlijk ook waxinelichtjes, chocola en nog veel meer in de doosjes verpakken. Ze kosten slechts € 5,95 voor 6 stuks.*************************************


ACTIE IN DE MAAND SEPTEMBER: GRATIS producten uitzoeken t.w.v. 10% van het bestelbedrag (minimale bestelbedrag € 60). Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 
Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 

Geen opmerkingen: