maandag 7 oktober 2013

Demonstratrice voor €25!


Stampin' Up! bestaat 25 jaar en heeft dit jaar daarom regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en acties. En nu kun je wel heel voordelig als demonstratrice voor Stampin' Up! aan de slag!
Denk je erover om ook deel uit te maken van een gezellige club demonstratrices en wil je altijd profiteren van 20% korting op je aankopen? 

Meld je dan tussen 7 oktober en 21 oktober aan als demonstratrice in mijn kleine, maar gezellige team! Voor slechts € 25 kies je een startpakket (het startpakket van € 129 is in deze periode niet beschikbaar). In de afgelopen 25 jaar is de prijs van een startpakket nog nooit zo laag geweest!

Voor dit bedrag mag je t.w.v. € 26,95 aan producten uitzoeken en je ontvangt het business-pakket* t.w.v. € 60 er GRATIS bij. *(8 jaarcatalogussen, 8 seizoenscatalogussen, bestelformulieren, uitnodigingskaartjes en een DVD met handige tips en informatie)

Dit startpakket kun je aanvullen met andere producten, die je na je aanmelding zelf aan kunt schaffen. Je ontvangt hierop sowieso 20% korting. Maar plaats je een eerste bestelling van minimaal € 200 in de eerste 45 dagen na je aanmelding, dan ontvang je maar liefst 30% korting. Bovendien telt deze bestelling al mee voor de omzet.

Als je een workshop-bestelling van minimaal € 200 plaatst binnen 30 dagen na je aanmelding, dan mag je een stempelset uitzoeken uit de jaarcatalogus. Je ontvangt op deze bestelling bovendien geen 20%, maar 30% korting.

Op mijn website kun je meer informatie vinden over het worden van demonstratrice. Kijk even {HIER}. Je mag ook contact met mij opnemen per mail: mail@stampinclubnederland.nl of telefoon: 06-33 79 35 56 voor vragen/ informatie.

Gelijk aanmelden? Klik op de button 'join now' aan de linkerkant van de website om je gelijk aan te melden in mijn team. Je bent van harte welkom!

Een fijne dag vandaag!

Yvonne Neefjes


**********************************

Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 


Woensdag 23 oktober staan we op het Hobbyfestival Hoorn in Sportcentrum Vredehof
Klik op de afbeelding om de bon te downloaden

Geen opmerkingen: