donderdag 10 oktober 2013

Gezellige teamdag

Eind september heb ik een teamdag georganiseerd. Gezellig een hele dag bijkletsen, tips & ideeën uitwisselen en natuurlijk ook nog wat projecten gemaakt met collega-demonstratrices uit het team. Kortom, een leuke dag!


Omdat we allemaal verspreid over Nederland wonen, moest het een centrale plek in Nederland worden, waar we elkaar konden ontmoeten. En dat werd Almere. 

Eén van de demonstratrice, Pytsje Sjoukje, woont in Almere. En zij was zo lief om haar huis open te stellen voor ons allemaal. En iedereen bracht iets lekkers te eten en drinken mee voor bij de koffie/ thee en de lunch. 


Tussen het kletsen door werd er natuurlijk nog tijd gemaakt om een aantal projecten te maken. Drie van de demonstratrices, waaronder ikzelf, hadden een project voorbereid, die we die dag gemaakt hebben. Ontzettend leuk!
 


Dit is wat we gemaakt hebben:


Karla had een leuke resist-techniek met wasco.


Sisca heeft ons dit origami-doosje laten maken uit één vel Design Papier (het doosje was op het moment van fotograferen nog niet helemaal af).

Mijn eigen project kan ik hier nog niet laten zien, omdat we dit project ook gaan maken tijdens de workshopdag aanstaande 12 oktober! Dus dat moet nog even een verassing blijven.


Voor slechts € 25 kun je ook deel uitmaken van mijn kleine, maar gezellige team. Je bent van harte welkom! Meld je nu aan en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding. Deze is slechts geldig t/m 21 oktober, dus wacht niet te lang. Kijk voor meer informatie over het worden van demonstratrice {HIER}

 Je profiteert als demonstratrice altijd van 20% korting op je aankopen (en bij je eerste bestelling van € 200 of meer profiteer je zelfs van 30% korting). ***********************************

Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 


Woensdag 23 oktober staan we op het Hobbyfestival Hoorn in Sportcentrum Vredehof
Klik op de afbeelding om de bon te downloaden

1 opmerking:

Je@net zei

Dat ziet er gezellig uit, Yvonne!