donderdag 5 december 2013

Prettige Pakjesavond!


Vanavond is het pakjesavond! 
De kinderen zijn er de hele week al van in de ban en vol verwachting klopt hun hart. Eerst komen de Sint en zijn Pieten vandaag nog op school en vanavond vieren we dan eindelijk het heerlijk avondje. We hebben er zin in! Voor mijn team heb ik ook een klein Sinterklaas cadeautje gemaakt.


Het idee voor deze zwarte Pietjes, die helemaal met ponsen is gemaakt, komt van collega-demonstratrice Laura. Met het team hebben we een gezamenlijke Facebookgroep, waar we leuke ideeën met elkaar delen, tips, adviezen en informatie uitwisselen. Erg gezellig! En een poosje geleden werd dit idee gedeeld. Hieronder heb ik een foto gemaakt van de ponsen die ik ervoor heb gebruikt.

Klik op de foto om te vergroten

Het 'stenen'-patroon heb gemaakt met een restje rubber van een nieuwe stempelset. Hier heb ik een aantal rechthoekig blokjes van geknipt en deze in een patroon op een clearblock geplakt en dan stempelen maar!


Voor twee andere lieven mensen maakte ik ook nog deze twee doosjes. 
Om ze te bedanken voor hun hulp.


Het doosje is gemaakt met de Envelop Punch Board en bestaat uit één scrapvel (30,5cm x 30,5cm). Er is een video-beschrijving van dit doosje gemaakt door Sam Donald (Pootles) en deze vind je {HIER} 


Mocht je het zwarte Pietje ook willen maken (alvast voor volgend jaar) of wil je dit leuke doosje en nog vele andere doosjes maken (en 66 verschillende maten enveloppen) met behulp van de Envelop Punch Board? mail dan uw bestelling naar: mail@stampinclubnederland.nl. Leuk idee voor onder de kerstboom!

Ik wens iedereen een fijne dag en een gezellig pakjesavond!

#######################################


Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 

2 opmerkingen:

Je@net zei

Oooh wat leuk, Yvonne, ziet er super gezellig uit. Bedankt voor het delen en een fijne pakjesavond gewenst!

Leintje* zei

Super lief Yvonne!! Dankjewel, was echt een verrassing toen ik thuis kwam. Heb ik gelijk een goed voorbeeld voor pietjes voor volgend jaar...