donderdag 12 december 2013

SU-per Challenge: Uitdaging #21 - Sketch

Vandaag is de 21e uitdaging van start gegaan bij SU-per Challenges. En de komende twee weken kunnen jullie aan de slag met deze sketch:


Mocht je nu druk zijn met de kerstkaarten, dan is deze sketch misschien een leuke inspiratie. Hoewel mijn kerstkaarten nog niet klaar zijn, heb ik er voor gekozen om een heel andere kaart te maken naar aanleiding van deze sketch. Hieronder zie je de uitwerking:


Een valentijnskaart is het geworden of een kaart voor iemands trouwdag kan natuurlijk ook. Dit zijn de materialen die ik gebruikte:

Papier: Whisper White, Smokey Slate, Real Red & Vellum
Stempelset: Flowerfull Heart, Follow my Heart & Language of Love (voorjaarscatalogus 2014) 
Inkt: Real Read, Smokey Slate
Acc: Hearts Framelits, Itty Bitty Shapes Punch Pack, Embossingfolder Chevron

De gebruikte producten allemaal verkrijgbaar in de Valentijns serie 'A Whole lot of Love', die vanaf deze maand tot eind januari te verkrijgen is. Behalve de kleine hartjes, die komen uit een set die in de nieuwe voorjaarscatalogus zal komen. De 'Whole lot of Love'- serie bevat naast deze prachtige stempelsets, zijn er ook leuke zakjes en schattige monstertjes te koop. Leuk om uit te delen voor de kinderen op school tijdens een verjaardag! 


Aankomende zaterdag gaat er weer een bestelling uit. Mocht je nog een cadeautje onder de boom nodig hebben, stuur dan je mail met de bestelling naar: mail@stampinclubnederland.nl Dan is het er nog op tijd voor de kerst, bestellingen na dit weekend geplaatst zullen namelijk niet meer op tijd voor de kerst zijn.

Leuk dat je even kwam kijken en een fijne dag vandaag!

Yvonne

################################


Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 

3 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke sketch en wat een mooie kaart heb je ermee gemaakt, Yvonne!

Leintje* zei

Deze serie is zooooo ontzettend leuk, ik heb hem hier ook liggen en ga er ook vast snel mee aan de slag. Jouw kaart is prachtig!

Liefs,
Leintje*

Unknown zei

wat is het een leuk kaartje geworden!!

Groetjes Betina