dinsdag 28 januari 2014

Het is zover...let's have a Sale-a-Bration!


Vandaag is het zover! Sale-a-Bration gaat van start. De leukste tijd van het jaar bij StampinClubNederland. Tot en met 31 maart a.s. ontvangt u bij besteding van elke € 60 een GRATIS product naar keuze. U kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende producten! 
Van stempel sets tot embossingfolder en van Designer Series Paper met frisse, trendy kleuren tot complete kaartenkits voor wanneer je wat minder tijd hebt. Klik op de afbeelding hieronder voor de complete online versie van de Sale-a-Bration brochure.

Klik voor de online versie

Maar het feestje is nog niet compleet. Want vandaag kun je ook bestellen uit de nieuwe Lentecatalogus. Klik op de catalogus hieronder voor de online versie. Frisse kleuren en prachtige stempel sets voor het maken van de mooiste voorjaarskaarten.

Klik voor de online versie

Kortom, het is zeker de moeite waard om een bestelling te plaatsen bij StampinClubNederland de komende maanden. Elke zaterdag wordt er een bestelling geplaatst en je ontvangt, tijdens Sale-a-Bration, bovendien 50% korting op de verzendkosten (bij een bestelling van  €60 of meer). Je betaalt slechts  €2,75 ipv € 5,50.

Klanten van StampinClubNederland hebben de lentecatalogus en de Sale-a-Bration brochure al per post ontvangen. Heeft u (één van) beiden niet ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw naam en adresgegevens aan mail@stampinclubnederland.nl en u ontvangt de brochures per post.

Fijne dag vandaag!

Yvonne

######################


Sale-a-Bration 
Van 28 januari t/m 31 maart is het weer Sale-a-Bration bij StampinClubNederland. 
Gratis producten bij besteding van elke  €60!
In deze periode teven korting op de verzendkosten bij besteding vanaf € 60: U betaalt maximaal  € 2,75 i.p.v. € 5,50

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. 
Vraag naar de voorwaarden.

21 februari 2014 - Envelop Punch Board (nog 3 plekken)

1 opmerking:

Je@net zei

Leuke cadeaukaartjes, Yvonne!