dinsdag 14 januari 2014

Nieuwe producten!Het is een beetje rustiger op de website van StampinCLubNederland. Ik ben momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor mijn examen Bedrijfseconomie (MBA) van morgen. Als dat achter de rug is hoop ik jullie weer wat vaker te inspireren met nieuwe projecten.

Vorige week is er namelijk weer een aantal leuke nieuwe producten binnengekomen uit de nieuwe Lente/ Zomercatalogus! Deze catalogus gaat 28 januari a.s. online. Wilt u nu al een exemplaar ontvangen per post? Stuur me dan even een mail: mail@stampinclubnederland.nl

De kaartjes die ik vandaag laat zien zijn gemaakt met de producten die je kunt kiezen tijdens Sale-a-Bration. Deze grootste promotie actie van het jaar gaat op 28 januari van start bij StampinClubNederland en duurt tot 31 maart. Bij besteding van elke € 60 mag je een GRATIS product kiezen uit 13 verschillende items. Deze variëren van stempels en embossingfolders tot dessinpapier en card-kits. En er zitten leuke producten bij, hoor!


Voor beide kaarten heb ik Designer Series Paper gebruikt en twee verschillende stempelsets.


Wilt u uw vrienden en bekenden ook laten profiteren van deze leuke actie? Organiseer dan een gezellige stempelavond bij u thuis. Er zijn nog verschillende data vrij. Een overzicht vindt u op de pagina Workshopdata - {HIER}. Het enige dat u hoeft te doen is een aantal mensen uitnodigen en de rest verzorg ik! Mail mij op mail@stampinclubnederland.nl

Korting op verzendkosten
Tijdens Sale-a Bration van 28 januari t/m 31 maart betaalt u (bij besteding van minimaal € 60) slechts de helft van de verzendkosten (maximaal € 2,75 i.p.v. € 5,50).

Bedankt voor het langskomen!

Yvonne

##########################

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. 
Vraag naar de voorwaarden.

Sale-a-Bration 
Van 28 januari t/m 31 maart is het weer Sale-a-Bration bij StampinClubNederland. 
Gratis producten bij besteding van elke  €60!
Korting op verzendkosten bij besteding vanaf € 60; u betaalt maximaal  € 2,75 i.p.v. € 5,50

  

1 opmerking:

Je@net zei

Mooie kaarten, Yvonne, en succes met je examen morgen!