woensdag 1 januari 2014

Wishing You...

Hopelijk hebben jullie een gezellige avond gehad gisteren en zijn jullie veilig en goed het nieuwe jaar begonnen. Op deze eerste dag van het nieuwe jaar laat ik jullie een toepasselijk kaartje zien:


Dat is wat ik iedereen wil wensen voor het komende jaar en natuurlijk veel creativiteit. Maar dan zit je bij StampinClubNederland wel goed!

De kaart is kant-en-klaar en komt uit de kit Sweet Sayings. Deze kaarten kit is onderdeel van een heel scala aan Valentijnsproducten, dat nog tot 27 januari verkrijgbaar is. Dat is 'A whole lot of love'. Wil je weten wat er allemaal verkrijgbaar is? Kijk dan even {HIER}.

De tekst komt uit de stempelset Wishing You (art. 131751). Deze staat in de herfst-/ wintercatalogus en ook nog verkrijgbaar tot 28 januari. Het is een leuke en betaalbare set, die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Verder heb ik nog een aantal gloednieuwe producten gebruikt, die binnenkort verkrijgbaar zullen zijn. Maar hierover volgt binnenkort uitgebreide informatie.

Leuk dat je even kwam kijken en een fijne dag vandaag! 

Yvonne

################################

Als eerste op de hoogte zijn van aantrekkelijke aanbiedingen, leuke acties en inspirerende workshops? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van StampinClubNederland (linksboven op de website). Maximaal 2x per maand.


Stampin' Up! producten bestellen? Dan bent u bij StampinClubNederland aan het 

goede adres. Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst.Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Yvonne, en jij ook een gelukkig 2014 gewenst!