vrijdag 18 april 2014

Pasen!

Dit weekend is het alweer Pasen en het beloofd een mooi weekend te worden! Hebben jullie al plannen gemaakt? Een lekkere brunch met familie, een (mid-) dagje uit of gewoon lekker genieten van een paar dagen vrij en misschien even aan 'de stempel'.
Ik denk dat ik ga proberen om al het bovenstaande te combineren :)). In elk geval ben ik al bezig geweest met een aantal paascadeautjes.


Dit schattige doosje is ideaal om paaseitjes in te doen en eventueel weg te geven aan (klein-) kinderen. Ik kwam het doosje tegen op Pinterest. Op de website van Michelle Last kun je de afmetingen vinden en ze heeft een video gemaakt, waarin ze laat zien hoe ze het doosje heeft gemaakt. Het eerste doosje heb ik letterlijk nagemaakt -is soms erg fijn en handig ;)).


Toen ik er daarna nog een paar maakte, bedacht ik me, dat je er natuurlijk niet per se een paashaasje van hoeft te maken. En gebruikte ik een lintje -Taffeta Ribbon Daffodil Delight- om het doosje op te vrolijken.

Voor beide doosjes gebruikte ik het prachtige karton Naturals White. Een wit stevig karton met een klein 'spikkeltje' erin, dat net dat extra geeft. De sluiting is gemaakt met de Scalloped Tag Topper Punch. Dat is een geweldige pons, waarmee je niet alleen labels kunt maken. De pons is er in twee uitvoeringen en staat in de lentecatalogus (p.35) De narcissen maakte ik met de Petite Petals stempelset en bijgehorende pons, eveneens uit de lente catalogus (p.33). Het hart van de bloem is één van de ponsjes van de Itty Bitty Shapes Punch Pack. En het takjes is geponst met de Bird Builder Punch.


Het bruine doosje is gemaakt van cardstock in de kleur Soft Suede. Ik had per ongeluk het flapje van het doosje weggesneden, waardoor ik deze niet meer kon bewerken met de Tag Topper Punch. Maar we gooien natuurlijk niets weg! En dan krijg je dus weer een heel ander doosje! Voor de sluiting gebruikte ik hier het Naturals Chevron Ribbon uit de lentecatalogus (p. 18). Daarop plakte ik een aantal afbeeldingen uit de set Backyard Basics, die ik uitgesneden hebt met de bijpassende Framelits dies Backyard Basics.


En hier staan ze alle drie nog even op een rij.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doen? Mail me gerust: mail@stampinclubnederland.nl

Bedankt voor het langskomen en ik wens jullie alvast hele fijne en zonnige Paasdagen!

Yvonne

***********************************

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Beurzen en Evenementen
27 april - Made by Handsbeurs Wervershoof

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een super leuke doosjes, Yvonne.
Eens kijken of ik voor de paasdagen nog 3 'paashazendoosjes' kan maken!