donderdag 3 april 2014

SU-per Challenge #35 - Case it!Vandaag start SU-per Challenge # 35 met deze keer een CASe.


CASe staat in dit geval voor Copy and Share. Nu hoeft dit geen letterlijke kopie te zijn (maar mag wel). Je kunt bijvoorbeeld ook alleen gebruik maken van de kleuren, de sketch of de stempels. Kortom, je mag er helemaal je eigen draai aangeven.

Team Bermuda Bay heeft weer een aantal mooie inspirerende kaarten voor jullie gemaakt. En dit is mijn uitwerking:


Ik heb gebruik gemaakt van de Jumbo Stampin' Wheel Butterfly CollectionJe kan hiermee ontzettend leuke achtergronden maken en zo je eigen Designer Papier creëren!  Ik maakte de achtergrond door met 3 verschillende kleuren over een groot vel Whisper White te rollen en daarna de kaart op maat te snijden. De kleuren zijn: Old Olive, Real Red en Coastal Cabana. Heerlijk die Brights kleuren die er lekker uitspringen!

Daarna nog een strook Real red bewerkt met de embossingfolder Decorative Dots en over de kaart geplakt. Deze embossingfolder komt uit de Sale-a-Bration collection. Heb je die nog niet in je bezit? Doe dan de komende maanden mee met de After Sale-a-Bration-Party bij Stampin' Up! En wie weet.....?


Voor het centrum-stuk gebruikte ik een aantal ponsen, namelijk de 2.3/8" Scallop Circle en de 1.3/8" en 1.3/4" Circle ponsen. De vlinders zijn gemaakt met de Embosslits Beautiful Wings. Een hele leuke stans die een aantal vlinders tegelijkertijd in verschillende maten stanst. Maar ook nog eens meteen voorziet van embossing. 

Ik hoop dat jullie allemaal meedoen met de Challenge! Je kunt je creatie inzenden tot woensdag 9 april 23.59 uur.

Bedankt voor het langskomen en een fijne dag!


***************************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Beurzen en Evenementen
27 april - Made by Handsbeurs Wervershoof

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie kaart, Yvonne!

Thea zei

Mooi Yvonne.

Groetjes Thea