dinsdag 27 mei 2014

Een cadeautje voor jou

Afgelopen week stuurde ik weer een aantal bestellingen naar de klanten. Een aantal mocht een gratis stempelset uitzoeken uit de Photopolymer-Actie. En omdat het een cadeautje is, had ik het even leuk verpakt:


Het zakje is een Tag a Bag Gift Bag (131370). Er zitten 10 zakjes in een verpakking en je kunt er van alles in doen, zoals een stempelset.

Het zakje heb ik dichtgeplakt met een stukje washi-tape en om het zakje heb ik een stuk Ruffled strech Ribbon in de kleur Baked Brown Sugar geplakt. Niet aan het zakje vast, zodat de ontvanger de versiering gemakkelijk kan verwijderen.

Met de Banner Framelits heb ik twee opeenvolgende banners gesneden uit Whisper White en Pimprose Petals. Dat laatste is gestanst uit Co'ordinations Cardstock, bewerkt met een embossingfolder en licht geschuurd. Hierdoor komt de lichte kern tevoorschijn.

Uit het Whisper White cardstock heb ik met de Chevron Border Punch een aantal Chevrons geponst. En vervolgens bestempeld met de set Gorgeous Grunge. De bloem komt uit de set Flowershop en het tekstje komt uit de set Chalk Talk.

Het is deze week de laatste week dat je bij een bestelling van elke € 75 een gratis Photopolymer Stempelset kunt kiezen (zo lang de voorraad strekt). Een overzicht van de stempels vind je <HIER>. Er zijn er helaas al twee sets niet meer op voorraad, namelijk het alfabet en de set Eye Catching Ikat.

Aankomende zaterdag 31 mei plaats ik weer een bestelling. Deze kun je mailen naar: mail@stampinclubnederland.nl

<<Laatste week: GRATIS stempelset bij besteding vanaf € 75>>
<< in mei en juni GEEN verzendkosten (vanaf € 75) >>

************************************************

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er leuk uit, Yvonne!

Thea zei

Wat een leuk idee Yvonne

groetjes Thea