vrijdag 2 mei 2014

Nieuw bij StampinClubNederland: Clear stempels!


Stampin' Up! brengt iets nieuws op de markt: clear-stempels. Maar niet zomaar clear stempels. Deze stempels zijn gemaakt van kwalitief zeer hoogwaardig materiaal: Photopolymer. 

De photopolymer stempels blijven perfect plakken op de acrylblokken. En het voordeel van deze 'doorzichtige' stempels, is dat je precies ziet waar je stempelt. De stempels zullen in de nieuwe jaarcatalogus worden opgenomen en dan dus ook bestelbaar zijn (vanaf 1 juli a.s.).

Maar zo lang hoeven jullie niet te wachten, want je kunt ze nu al GRATIS ontvangen. Hoe?
Deze maand t/m 31 mei mag je GRATIS een photopolymer stempelset kiezen bij een bestelling van € 75 of meer!  Let op: er is een beperkte voorraad sets beschikbaar, dus op = op.

Klik op de flyer hieronder om te zien uit welke sets je kunt kiezen.


Bovendien GEEN verzendkosten bij StampinClubNederland in mei en juni bij bestellingen vanaf  € 75. Dubbel voordeel dus. Een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail: mail@stampinclubnederland.nl

******************************************************************

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Geen opmerkingen: