maandag 16 juni 2014

Een nieuwe woning

Afgelopen weekend hield mijn team-maatje en downline Sandra open huis in haar nieuwe huisje. Ik heb voor haar een leuk pakketje samengesteld met accessoires voor in het huis en wat lekkers.
 
 
De label aan het pakket is uiteraard zelf gemaakt. De basis is gestanst met de Scalloped Tag Topper Punch. En vervolgens bestempeld met een stempelset uit de nieuwe catalogus, namelijk What's Up? (134270). Deze leuke set kun je prima gebruiken in combinatie met scrapbooking of Project Life. Maar dus ook op verhuiskaarten. Er zitten diverse pijlen in de set, en de vormen ervan doen mij denken aan een huisje.

 
De pijlvormen onderaan de kaart zijn gemaakt met de Chevron Border Punch

 
Een fijne dag vandaag!
 
Yvonne
 
************************************************
 
 << in mei en juni GEEN verzendkosten (bij bestellingen vanaf € 75) >>
 
Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.
 
Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
 
De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.
 
Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Dat ziet er leuk (en lekker :o) uit, Yvonne!

Thea zei

Leuk Yvonne ik denk dat ik ook maar ga verhuizen hihi.

Gr thea