donderdag 19 juni 2014

Nieuw: In Color - Club

 
Het aftellen is begonnen tot de komst van de nieuwe catalogus. Vanaf 1 juli zal de catalogus 'live' op de website gaan. In deze nieuwe catalogus introduceert Stampin' Up! weer een 5-tal prachtige nieuwe kleuren (Blackberry Bliss, Hello Honey, Tangelo Twist, Mossy Meadow en Lost Lagoon), die mooi op elkaar afgestemd zijn.
 
Wilt u, als echte Stampin' Up! -fan ook in het bezit komen van alle In Color 2014-2016 producten? Of wilt u starten met de inkten en markers? Maar vindt u de hoeveelheden lint en papier teveel? Dan heb ik de oplossing voor u: De In Color - Club. Wat houdt het in?
 
Gedurende 5 maanden ontvangt u van 1 kleur uit de In Color-serie een pakket, dat bestaat uit de volgende producten:
 
1 inktpad
1 Stampin' write Marker
1 flesje refill inkt
8 vellen Cardstock (A4)
4 halve vellen (15 x 30,5cm) dubbelzijdig Designer Series Paper
2 meter 3/8" (1cm) stitched satin ribbon
 
Bovendien ontvangt u GRATIS:
 
1 set bedrukte decoratieve knijpers (totaal 20 stuks)
24 vellen dubbelzijdig designer paper 'Moonlight' (11,4 x 16,5cm)
1 kleurenkaart met een overzicht van alle kleuren
1 project (kaart of verpakking) gemaakt met de In Color-kleur van die maand
1 Jaarcatalogus en seizoenscatalogus (herfst-/ winter)
 
 
Aan het einde van de 5 maanden heeft u dus een compleet pakket In Color producten. Dit pakket kost normaalgesproken bijna € 170,- (bij een individuele bestelling). Door deel te nemen aan de club, betaalt u voor dit alles slechts € 21,50 per maand.
 
Voorwaarden:
  • De club gaat van start bij 4 personen -er is nog 1 plekje beschikbaar-. Als er meer geĂ¯nteresseerden zijn, kan er eventueel een tweede club van start gaan.
  • Het pakket wordt elke maand verzonden na ontvangst van de betaling. Genoemde bedragen zijn exclusief verzendkosten (max. € 5,50)
  • U verbindt zich gedurende 5 maanden deel te nemen aan de club. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk, tenzij u zelf voor een vervanger heeft gezorgd.
  • Deze club geldt niet in combinatie met andere clubs/ aanbiedingen.
Wilt u deelnemen? Neem dan contact met mij op per mail: mail@stampinclubnederland.nl.
 
NB. Er is ook slechts nog 1 plekje in de Online StampinClub! U ontvangt bij deelname aan deze club ook gratis de catalogi, leuke extra's bij de bestelling en korting op verzendkosten.

Beide Clubs zijn vol! Wilt u deelnemen, dan kan er een volgende club van start gaan, bij voldoende deelnemers d.d. 24/06/2014.
 
Verder nog op de agenda van StampinClubNederland:
 
Graag tot ziens bij de StampinClub!
 
*****************************************************

Geen opmerkingen: