donderdag 12 juni 2014

SU-per Challenge #45 - Embossing

Het is weer donderdag en dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij SU-per Challenges. En de uitdaging deze week is embossing. Alles mag. Dus dat is niet zo heel moeilijk, volgens mij.  Hieronder zien jullie mijn bedrage deze week:
 
 
Embossing is altijd een leuke manier om achtergronden te maken. Ik heb gebruik gemaakt van een embossingfolder Beautifully Baroque (130917). Ik heb een stuk waxpapier genomen en deze geëmbost. Vervolgens dit bewerkte waxpapier -met de waxzijde naar beneden- op een stuk Whisper White gelegd en daarop een stukje printerpapier ter bescherming. Daarna even met de strijkijzer erover en de wax van het papier wordt dan als het ware overgezet op het Whisper White karton. Als je er vervolgens met Sponge Daubers en inkt overheen gaat, springt het motief eruit. Ik heb hiervoor de nieuwe kleur inkt Hello Honey gebruikt.  
 
 
De nieuwe In-Color kleuren zijn zo mooi! Ik combineerde het geel met de prachtige dieppaarse kleur Blackberry Bliss. De bloem komt uit de set Bloom with Hope.  Ik heb de bloem ingekleurd met de nieuwe alcohol-markers -Blendabilities- in de kleur Rich Razzleberry.
 
Bloom with Hope is één van de nieuwe hostess-sets, die je gratis kunt kiezen bij een gekwalificeerde workshop of bestelling (vanaf € 200). Als je de set graag aan je collectie Stampin' Up! toe wilt voegen: er is nog één plekje vrij in de online StampinClub. Kijk {HIER} hoe je kunt deelnemen en wat het precies inhoudt.
 
Kijken jullie ook nog even naar de andere voorbeelden van team Bermuda Bay? Ik hoop dat jullie allemaal meedoen.
 
Een fijne dag vandaag
Yvonne
 
************************************************
 
 << in mei en juni GEEN verzendkosten (bij bestellingen vanaf € 75) >>
 
Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.
 
Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
 
De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.
 
Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

 
 
 

1 opmerking:

Je@net zei

Wauw...gaaf effect, Yvonne, en een prachtige kaart!