donderdag 26 juni 2014

SU-Per Challenge #47

 
Het is weer donderdag en dat betekent tijd voor alweer een nieuwe challenge bij SU-per Challenges. Het einde van de huidige catalogus nadert en dus ook het einde van de In Color kleuren 2012-2014. En deze keer is de uitdaging een kleurenchallenge met 3 van deze kleuren. En dan wordt het best een zomers geheel! Kijk maar eens op de site van SU-per Challengs voor de leuke kaarten die het team van Bermuda Bay heeft gemaakt. En doe ook gezellig mee!
 
Dit is in elk geval mijn bijdrage:
 
 
Ik gebruikte de nieuwe Flower Fair Framelits uit de catalogus die 1 juli van start gaat. De stempelset die bij deze stansen hoort - Flowerpatch- staat hoog op mijn wensenlijstje :). Maar met alleen de stansen kun je ook geweldige bloemen maken!
 
De kaart bestaat verder alleen maar uit cardstock. De basis is Pimrose Petals en is bestempeld met een stempel uit de set Gorgeous Grunge in dezelfde kleur. Daarop een stuk Raspberry Ripple Cardstock. De bloem is gestanst uit Summer Starfruit. Het hart van de bloem heb ik eerst gestempeld met een stempeltje uit de set Mixed Bunch en vervolgens gestanst. De bladeren zijn gesneden uit Gumball Green. De banner met de tekst komt uit de set Perfect Pennants. Allemaal sets die ook weer terug te vinden zijn in de nieuwe catalogus.
 
Erg jammer, dat deze kleuren gaan verdwijnen. Ze zijn prachtig. Maar we krijgen er ook weer hele mooie kleuren voor terug! Wil je ook de producten in de nieuwste In Color kleuren 2014-2016 in je bezit krijgen. Maar vind je de hoeveelheden te groot?  
 
Binnenkort gaat de tweede In Color-Club van start (er zijn nog 3 plekjes). Elke maand een uitgebreid pakket ontvangen met alle nieuwe In Color kleuren en gratis extra's ontvangen voor slechts € 21,50 per maand? Kijk {HIER} voor meer informatie over de In Color Club. Aanmelden kan per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl
 
Een fijne dag vandaag!
 
Yvonne
 
 
*********************************************
 
Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.
 
Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
 
Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

 
 
 
 
 
 

1 opmerking:

Je@net zei

Een mooie en fleurige kaart, Yvonne!