zondag 13 juli 2014

Bloom with Hope - Gefeliciteerd

Hallo! Ben ik weer met een nieuw kaartje voor jullie. De inspiratie voor dit kaartje heb ik op Pinterest gevonden. Dat is een online prikbord, waar je allemaal leuke ideeën kunt verzamelen, die je zelf leuk vind. Soms zie je een leuke kaart, die je later wilt maken. Maar dan kun je 'm niet meer vinden. Door te 'pinnen' kun je 'm op je eigen prikbord bewaren en gemakkelijk terugvinden. Je kunt ook andere 'borden' volgen. Neem gerust eens een kijkje op mijn Pinterest-prikbord en wordt volger.Terug naar het kaartje. Deze is wederom gemaakt met de nieuwe In Color kleuren. Dit keer Blackberry Bliss en Hello Honey. De stempel komt uit de set Bloom with Hope. Dit is een hostess set, die je kunt kiezen als gastvrouw van je eigen party of wanneer je een (gezamenlijke) bestelling plaatst (minimaal € 200). Voor meer informatie over een stempel workshop bij jou thuis kun je me mailen: mail@stampinclubnederland.nl


De basiskaart is geembost met de embossingfolder Honeycomb (129378). De bloemen zijn ingekleurd met de nieuwe Blendabilities in de kleur Daffodil Delight. De tekst komt uit de Nederlandse set Sentimenten. En tenslotte is de kaart afgemaakt met een stukje lint.

Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

************************************************************

In juli en augustus bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?

Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.


2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie kaart, Yvonne!

Thea zei

Hij is weer mooi geworden.

Groetjes Thea