donderdag 10 juli 2014

SU-per Challenge #49 - Ponsen

Goedemorgen! De 49e Challenge bij SU-per Challenges gaat vandaag alweer van start. En deze week hebben we een thema voor jullie: ponsen. En dit is mijn bijdrage.


Ik heb deze kaarten gemaakt voor de workshop 'Nieuwe Stijl', die ik begin juli bij mij thuis gaf. Het is een heel eenvoudige kaart om te maken en door de grappige vouw en geponste delen, is het een leuke kaart! En er zijn behoorlijk wat ponsen gebruikt :-)).


Je hebt een stuk cardstock nodig (in gebruikte Calypso Coral) van 10,5 cm x 27 cm. Ril dit stuk (met de lange zijde tegen de liniaal) op 10,5 cm en op 21 cm. Het korte flapje valt over de grote flap. Dit is de bovenkant.Vervolgens pons je met de 2,5" circle pons een cirkel aan de bovenzijde van de kaart (dus bij de korte flap). Hierbij houd je de vouwlijn in het midden van de cirkel. De voorkant heb ik beplakt met een stukje Designer Series Paper uit de collectie Park Lane. En aan de binnenzijde heb ik een stuk Whisper White geplakt.

Daarna pons je een cirkel met de 2.3/8" Scallop Circle Punch. Ik heb dit in dezelfde kleur als de basiskaart gedaan. En een cirkel uit Whisper White met de 1.3/4" Circle Punch. Als je een afbeelding op deze cirkel wilt stempelen. Doe dit dan als eerste en pons daarna de cirkel uit. Het motto in mijn workshops: Eerst stempelen, dan ponsen :-))! 


Ik heb de kaarten verder afgemaakt met de schattige bloemetjes uit de Itty Bitty Accents Punch Pack en voor de geschulpte rand gebruikte ik de Scallope Edge Border Punch.

Zie je die leuke Nederlandse tekst op deze kaart? Die komt uit de allernieuwste Nederlandse Stempelset Alledaagse Avonturen. Deze stempelset is een hostess-set en kun je dus als gastvrouw van je eigen workshop kiezen (helemaal voor niks!) of bij een gekwalificeerde bestelling. Heb je interesse in de set? Mail me voor meer informatie: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

***********************************************
In juli en augustus bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten
Altijd korting op producten van Stampin' Up!?

Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.


Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke en originele kaart, Yvonne!