dinsdag 1 juli 2014

Whoohoo! De nieuwe catalogus is er!

De tweede post vandaag. Maar een hele belangrijke. Want vanaf vandaag is de nieuwe Stampin' Up! catalogus officieel. Whoohoo!
 
 
En er staat weer veel moois in. Heb je de catalogus nog niet in de brievenbus gehad en wil je er graag een ontvangen? Stuur me dan een mail: mail@stampinclubnederland.nl
Voor € 5,00 inclusief verzenden stuur ik 'm je toe. Bij een bestelling (minimaal € 25,00) of het afspreken van een workshop bij jou thuis ontvang je de catalogus GRATIS.
 
De catalogus kun je ook online bekijken. Klik op de catalogus aan de rechterzijde.
 
Vandaag gaat de eerste bestelling voor de nieuwe catalogus de deur uit. Mocht je nog iets mee willen bestellen. Mail me dan even. De eerstvolgende bestelling is zaterdag 5 juli a.s.
 
Voor de liefhebbers, die al volop bezig zijn met de kerstkaarten of er binnenkort aan willen beginnen. Er zijn nog een aantal hele mooie stempelsets uit de vorige kerstcatalogus die nog steeds verkrijgbaar zijn tot en met 27 augustus a.s.!! Je vindt ze {HIER}
 
Mail me als je nog vragen hebt of een workshop bij jou thuis wilt afspreken met de nieuwe producten: mail@stampinclubnederland.nl.
 
Een fijne dag vandaag en tot stempels!
 
Yvonne
 
***********************************************
In juli en augustus bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten
 
Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?

Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
 
Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.Geen opmerkingen: