donderdag 4 december 2014

Cadeauverpakking: workshop project

Hallo en welkom! Afgelopen maand had ik een aantal gezellige stempelfeestjes. De wens was om een cadeauverpakking te maken. Ik had dit schattige doosje voorbereid. Leuk om met de kerst een kleinigheidje in te doen.


De deksel van het doosje is gemaakt van Whisper White stempelkarton waarop verschillende sneeuwsterren zijn gestempeld met de set Many Merry Stars. Ik gebruikte voor dit doosje slechts twee kleuren: Pear Pizzaz en Lost Lagoon.


Rondom het doosje is een band van Cardstock gemaakt en daarop heb ik een label gemaakt met behulp van de cirkelpons en scalloped cirkelpons. Ik heb er ook twee kerstbomen opgeplakt. De ene is gestanst uit Glitter papier en de andere is gestempeld en vervolgens gestanst.


Natuurlijk kun je de deksel ook maken van het prachtige designer Papier uit de herfst-/ wintercatalogus. Op dit doosje heb ik een ster gestempeld uit de Many Merrystars en gestanst met de Star framelits. Aan het einde van het bericht heb ik een overzicht geplaatst van de gebruikte materialen. 


Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:
********************************************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.


1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke kadoosjes, Yvonne!