maandag 15 december 2014

December is feestmaand en kerstkadoosjes

Hallo en welkom! Ik hoop dat jullie een heerlijk weekend hebben gehad. Ik heb gisteren de hele dag op de kerstmarkt gestaan. Het was buiten en behoorlijk koud! Maar was erg gezellig en met goede kleding was het prima uit te houden.

Ik had onder andere een aantal cadeauverpakkingen meegenomen, die ik maakte met de Giftbox Punchboard. Ik maakte er een aantal in de grootste maat en een aantal in de kleinste maat. Hieronder de afbeelding van de grote doosjes. Het kleinere formaat laat ik jullie morgen zien.


Ik maakte ze met het prachtige en SUper stevige papier Under the Tree. Voor elk doosje gebruikte ik een ander papiertje, lintje en labeltje. Dit gouden lint kun je vinden in de jaarcatalogus en ziet er prachtig uit.In de doosjes zit een bolkaars. Leuk om te geven als je met de kerstdagen op visite gaat.
Alle andere producten kun je vinden in de Herfst-/wintercatalogus en zijn nog te bestellen tot 6 januari a.s. Een overzicht van gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

******December = Feestmaand*******
Bij besteding van elke € 50,00 uit de huidige catalogi ontvang je een cadeaubon t.w.v € 5,00Elke zaterdag plaats ik een bestelling, die je kunt mailen naar: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:
********************************************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten (geldt niet bij bestellingen via de webshop).

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.
1 opmerking:

Je@net zei

Een prachtig cadeautje voor de komende feestdagen, Yvonne. Erg mooi gemaakt!